Luisterkind Mini Valentijn Actie

Wij delen Valentijns-cadeautjes uit; wil jij er ook één ontvangen?

Ja, het is weer bijna zover. De Luisterkind Mini Valentijn Actie komt eraan. Met meer dan 70 Luisterkindwerkers gaan we er een mooie actie van maken. Op 15 februari zullen we ons samen inzetten om 1150 Mini Luisterkind-afstemmingen te schrijven.

Wat is een mini?

Tijdens de Luisterkind Valentijn Mini Actie geven wij mini’s weg. Maar wat houdt dat in? Een mini afstemming is een Luisterkind-afstemming in het klein. Er zijn geen vragen vanuit de aanvrager. Enkel een naam, geboortedatum en foto. Met die informatie stemt de Luisterkindwerker zich af op deze persoon en krijgt een korte impressie van wie de persoon is, wat er op dat moment het meest speelt en hoe daar mee om gegaan kan worden. Een heel waardevol en raak cadeautje, wordt er vaak gezegd!

Voor wie?

Voor jou, voor jouw kind, iedereen die zich opgeeft maakt kans om gratis een mini Luisterkind-afstemming te ontvangen. Let wel op dat je niet mag aanvragen voor jouw buurvrouw, jouw man of een vriendin. Dat is aan diegene zelf, als ze dat willen. Je kan natuurlijk wel de informatie doorgeven aan iedereen waarvan jij denkt dat ze wel een mini-kadootje kunnen gebruiken 🙂 

Waarom?

Nou, gewoon omdat we het zo ontzettend leuk vinden om met elkaar zoveel cadeautjes weg te geven. In het kader van Valentijn & Liefde dragen wij vanuit Luisterkind graag ons steentje bij. Oprecht en vanuit het hart even verbinding maken en mee geven wat er van binnen speelt, dat is niet alleen voor de ontvanger een cadeau…ook als Luisterkindwerker is het ontzettend mooi om te doen. En natuurlijk kunnen we op deze manier zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de kracht van Luisterkind!

LUISTERKIND MINI VALENTIJN ACTIE; 

  • Wanneer: Zaterdag 15 februari
  • Wie: Iedereen kan mee doen
  • Hoe: Alleen op de 15de aanvragen via de website www.luisterkind.com / www.luisterkind.nl
  • Voor wie: Je mag voor jezelf en/of je kind aanvragen
  • Hoeveel: Meer dan 1150 mini Luisterkind-afstemminkjes

Hoe gaat het in z’n werk?
Meer dan 70 Luisterkindwerkers doen mee. Alle aanvragen worden onder de deelnemende Luisterkindwerkers verdeelt. We schrijven de mini’s op de 15 ferbuari voor je uit en je krijgt hem per mail cadeau. 
LET OP: Snel aanvragen de 15de want op=op en het gaat hard

Dus…

Zet jij de datum van de Luisterkind Mini Valentijn Actie vast in je agenda? Houd mijn Facebook in de gaten voor meer informatie en vlak voor de 15de zal ik nog een reminder sturen met hoe het precies in zijn werk gaat en hoe jij ervoor kan zorgen dat jij dat liefdevolle cadeautje ontvangt!

Warme groet,
Marieke

About Marieke Nijland

Hoi, ik ben Marieke Nijland. Luisterkind-werker, leerkracht speciaal beweginsonderwijs & oprichter van Stichting Sukacita. In 2019 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd bij grondlegger Diana Hendriks - van Beaumont. Luisterkind is een prachtige en zachte methode om écht te luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. Een methode die iedereen een stem kan geven, ook diegene die het zelf niet goed kunnen verwoorden. En door één belangrijk moment een luisterend oor te bieden, er volledig zonder oordeel te zijn voor iemand, kan die persoon nieuwe stappen zetten en nog meer uit het leven te halen. Een mooie samenwerking, toch?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *