Wat is de Luisterkind Methode?

Hoe werkt Luisterkind

In deze korte video leg ik uit wat de Luisterkind Methode inhoudt en hoe een Luisterkind-afstemming werkt.
Wil je er liever over lezen?
Dat vind je hieronder.

Wat houdt een Luisterkind-afstemming in?

Een Luisterkind-afstemming werkt eigenlijk net als het vinden van de juiste radiofrequentie. Wanneer je de juiste frequentie hebt gevonden, kun je de zender ontvangen. Zo hebben wij als mensen ook allemaal een frequentie en zenden we ‘signalen’ uit. Wanneer je leert naar deze signalen te luisteren, dan kun je veel informatie ontvangen. Iedereen kan dit dus, en iedereen doet dit ook. Alleen zijn we ons hier (vaak) niet meer bewust van.

Herken je het gevoel dat je een kamer binnenstapt en je gewoon voelt dat er ruzie is geweest? De gespannen sfeer, de druk? Of dat je op een feestje liever niet te dicht bij dat groepje mensen gaat staan, omdat je er ongemakkelijk of onrustig van wordt?

Allemaal signalen die jij oppakt door je (onbewust) af te stemmen op de frequentie van een ander. Onbewust weten we dus héél veel. En stel dat je dit afstemmen nou bewust gaat doen? Bewust gaat aanvoelen wat een ander wil vertellen? Of wat je zélf eigenlijk het liefste wil? Dan hebben we een schat aan informatie tot onze beschikking.

En dat is nou precies wat er bij een afstemming via de Luisterkind Methode gebeurd. Heel bewust stem ik af op de frequentie van de aanvrager en ga ‘in gesprek’ om te horen wat er gezegd mag worden. Ik stem mij af op een diepere laag, jouw onderbewustzijn/jouw ziel, waar jij alle wijsheid en antwoorden klaar hebt liggen. En dan komen de antwoorden niet vanuit het hoofd of vanuit het ego, maar vanuit jouw hart. Daar waar we allemaal weten wat goed voor ons is!

Jij bent zelf aan het woord

Je kunt met alle vraagstukken bij mij terecht in een Luisterkind-afstemming. Ik ben geen deskundige of alwetende op al die gebieden, maar ik neem je mee aan de hand en help jou om de antwoorden te vinden. Degene die het allemaal vertelt in een afstemming ben jij dus zélf. In een afstemming reik je zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Ik luister in de energie en vertaal de boodschap die jij of jouw kind kwijt wil. Dit alles werk ik uit op papier en dat heet de Luisterkind-afstemming. Bij het lezen van de afstemming heb je dan ook altijd het gevoel van herkenning, opluchting en kun je de verandering met behulp van de praktische handvatten uit de afstemming makkelijker inzetten.

Loop jij vast met jezelf of met jouw kind? Weet je niet waar te beginnen?
Of ben je gewoon benieuwd naar wat jij jezelf te vertellen hebt of wat jouw kind graag kwijt wil?

Aarzel dan niet langer en doe meteen een aanvraag en luister naar de boodschap van binnenuit.


“We kijken met de Luisterkind Methode naar de pure mens. We werken samen vanuit de wetenschap dat degene met de hulpvraag zelf weet wat de oplossing is. Hiervoor passeren we het hoofd van de ander en schakelen direct door naar een diepere laag van de mens. Het gevoel, de ziel, de innerlijke mens, net hoe je het zelf noemen wilt. Daar liggen alle antwoorden op vragen, op probleemstukken, angsten en twijfels. Daar, op een diepere laag ligt de unieke basis van de mens, de rust, de zelfredzaamheid, de kwaliteit van het leven. Door omstandigheden is de mens dit even vergeten en wij maken de mens er weer bewust van.”

Diana Hendriks-van Beaumont, grondlegger Luisterkind-methode