Ik neem je mee in de wondere wereld van het afstemmen

Deze afstem-meditatie helpt je op weg om in alle rust de verbinding met jouw kind (of naaste) te maken, zodat jij mag horen, voelen en ervaren wat zij voor boodschap hebben. 

Afstemmen kan iedereen. Sterker nog, je doet het continue. Maar door de drukte van alledag zijn we langzaam vergeten om het bewust op te merken en er gebruik van te maken. Daardoor gaat er veel waardevolle informatie aan ons voorbij.  En dat is zonde. We horen van alles, maar we luisteren vaak niet echt.

Dat kan anders. En daar hoeven we echt niet ons hele leven voor om te gooien. Wat we hiervoor nodig hebben, zit namelijk al in ons. Het vraagt alleen om tijd en aandacht. 

Ik wil graag met jullie delen hoe jij het afstemmen zelf kan oppakken.
Hoe jij een eerste begin kan maken, afstemmen voor huis-, tuin- & keukengebruik. Zonder poespas, zonder abracadabra. Want zo simpel is het. JIJ kan dit ook.

Ik wil het toegankelijk, praktisch én diepgaand maken. En jou de tools in handen geven, zodat je zelf een eerste start kan maken. Waardoor jullie elkaar nog beter kunnen verstaan.

Voor wie is de afstem-meditatie:

Inge over opleiding tot Luisterkindwerker

Anja

Moeder, doet aan unschooling van haar twee kinderen

"Wow, deze kwam binnen. Wat een ontroerende en duidelijk boodschap van mijn dochter. Ze was er direct. Ik weet nu wat zij nodig heeft en ik mag mijn eigen controle loslaten."

Mia over afstem-meditatie

Mia

Gediplomeerd Luisterkindwerker

"Wat een prachtige/krachtige hulplijn om in afstemming te gaan. Meteen kon ik me laten leiden door de trilling van je stem. Heel snel voelde ik de verschuiving van hoofd naar hart. De vragen gingen in de ether en de antwoorden kwamen vlot binnen. Bedankt!"

Ik begeleid je tijdens de meditatie, waarin ik je mee neem in verbinding met jouw eigen kind (of naaste). Om te horen en te voelen wat er voor boodschap door mag komen.
Simpel, maar zo effectief

Ontvang mooie en ontroerende boodschappen. Door gewoon 10 minuten in rust te zijn, te zakken in jouw eigen lijf en je open te stellen voor de energie en de boodschap van de ander.

Oké, laten we stoppen met erover praten en ga het beleven :-). 
Ik wens je veel afstem-plezier!