Eerste Hulp Bij Afstemmen voor huis-, tuin- & keukengebruik.

Met deze meditatie help ik je een stukje op weg om de rust, de stilte en de verbinding te maken met jouw kind (of naaste) en te horen, voelen en ervaren wat zij voor boodschap hebben. 

Afstemmen kan iedereen. Sterker nog, je doet het continue. Maar door de drukte van alledag zijn we langzaam vergeten om het beuwst op te merken en er gebruik van te maken. Daardoor gaat er veel waardevolle informatie aan ons voorbij.  En dat is zonde. We horen van alles, maar we luisteren vaak niet echt.

Dat kan anders. En daar hoeven we echt niet ons hele leven voor om te gooien. Wat we hiervoor nodig hebben, zit namelijk al in ons. Het vraagt alleen om tijd en aandacht. 

Ik wil graag met jullie delen hoe jij het afstemmen zelf kan oppakken.
Hoe jij een eerste begin kan maken, gewoon afstemmen aan de keukentafel.
Zonder poespas, zonder abracadabra. Want zo simpel is het. JIJ kan het ook.

Ik wil het toegankelijk, praktisch én diepgaand maken. En jou de tool in handen geven, zodat je niet van iemand anders afhankelijk hoeft te worden. Waardoor jullie elkaar nog beter kunnen verstaan.

Voor wie is de afstem-meditatie:

Anja

Moeder, doet aan unschooling van haar twee kinderen

"Wow, deze kwam binnen. Wat een ontroerende en duidelijk boodschap van mijn dochter. Ik weet nu wat zij nodig heeft en ik mag mijn controle loslaten."

David

Vader, geeft thuisonderwijs aan zoon

"Ik was sceptisch of ik überhaupt iets zou voelen...maar dit was ongetwijfeld een voelbare boodschap. Jeetje, die laat ik even bezinken, maar wat bevrijdend om te mogen ervaren."

Ik begeleid je in een meditatie, waarin ik je mee neem in verbinding met jouw eigen kind (of naaste). Om te horen en te voelen wat er voor boodschap door mag komen.
Simpel, maar zo effectief

Ontvang mooie en ontroerende boodschappen. Door gewoon 10  minuten in rust te zijn, te zakken in jouw eigen lijf en je open te stellen voor de energie en de boodschap van de ander.

Oké, laten we stoppen met erover praten en ga het beleven!!!