De opleiding die je zoveel meer laat voelen dan je denkt

- ONLINE: Volgende groep start op vrijdag 29 september (nog ÉÉN plek vrij)

Tijd om jouw (ziels)taak op te pakken?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker iets voor jou!

Hart open, intuïtie aan.
Maak van luisteren jouw nieuwe baan

Tijdens de opleiding tot Luisterkindwerker leer je werken met de Luisterkind Methode. Jij leert met behulp van jouw intuïtie luisteren naar de boodschappen die in het onderbewustzijn van de ander ‘verstopt’ liggen.

Door de drukte in het dagelijkse leven zijn veel kinderen en volwassenen de verbinding met deze laag kwijt geraakt. Hierdoor lopen zij vast. Jij gaat tijdens de opleiding leren hoe je deze boodschappen met behulp van de Luisterkind Methode omhoog kan brengen.

Jij stemt af, luistert, vertaalt en verwoord.
Zodat de ander op eigen kracht met deze nieuwe inzichten en oplossingen verder kan. Met meer begrip, rust en plezier in het leven.
Dat klinkt als een mooie en dankbare taak, toch?

En echt waar, iedereen kan dit leren. Als jouw hart hier een sprongetje van maakt, dan weet je genoeg. Dan hoef jij alleen nog maar met jouw hoofd er achteraan te springen ;-).

Voor wie is de opleiding tot Luisterkindwerker?

Noor

Noor (27)

Gediplomeerd Luisterkindwerker

"Ik vond het echt een hele mooie en waardevolle reis. Zo intens en apart om te zien hoe je jezelf en 'de dode hoeken' toch zo duidelijk in beeld komen door af te stemmen. Ik heb het als enorm verrijkend, verruimend en zo leerzaam ervaren. En jou naast me hebben, voelde altijd heel liefdevol en veilig. Je bent een enorm liefdevolle trainer, met zo enorm veel te geven! Niet alleen was dit online voelbaar tijdens de lessen maar ook in de feedback die je gaf als ik een afstemming had gemaakt - ongeacht of ik voor de afstemming een voldoende had of niet. Terwijl ik dit typ, voel ik dat het me emotioneert. Wat een reis!"

Jenny review opleiding tot Luisterkindwerker

Jenny (40)

Gediplomeerd Luisterkindwerker

"Ik ben ontzettend dankbaar dat je bijna 2 jaar geleden per toeval (wat uiteraard niet bestaat) op mijn pad bent gekomen. Mijn opleiding tot Luisterkind heeft iets wakker gemaakt in mij wat ik heel diep had weggeborgen en eigenlijk vergeten was dat het er zat. Mijn intuïtieve gave zijn mede door jou weer helemaal op scherp komen staan, zo bijzonder om mee te maken. Jouw begeleiding en vertrouwen in dit hele proces is heel belangrijk geweest. Zo bijzonder nu de rem los is om te zien hoe makkelijk het is om in het veld in te pluggen en daar je informatie vandaan te halen om mensen mee verder te helpen."

Wat houdt de opleiding Luisterkind in?

Je kan bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker online volgen, ofwel via E-learning.
Geheel vanuit jouw comfortabele (thuis)omgeving. 

Groepsgrootte: 1-4 personen

In een kleine groepssetting ga ik jou begeleiden in het werken met de Luisterkind-methode. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht.

5 opleidingsdagen ONLINE

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen van 4 uur, via Zoom.  De lesdagen zijn afwisselend en bevatten theorie, veel oefenen en directe feedback.

Toegang tot studieportaal

Naast de lesdagen heb je toegang tot een online studieportaal. In de tussenweken ga je oefenen en krijg je persoonlijke begeleiding via e-mail.

De opleiding Luisterkind duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks- van Beaumont. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). De kosten van de opleiding bedragen € 1.545,- (inclusief opleidingsmap en het boekje De Luisterkind methode door Diana Hendriks).  

Als je de opleiding online volgt, is uiteraard een pc/laptop met een camera, microfoon en goede internetverbinding noodzakelijk, een schrijfblok A4 formaat en pen.

Alle informatie die je wil weten over de opleiding kan je lezen in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker.

 

Wanneer kun jij van start met de opleiding?

Opleidingsdata 2023 ONLINE

Geplande lesdata  2023

SEPTEMBER

  • Vrijdag 29 september, 27 oktober, 24 november, 15 december, 19 januari ’24

OKTOBER

  • Woensdag 18 oktober, 15 november, 13 december, 17 januari ’24 & 14 februari ’24
NOVEMBER
  • Dinsdag 21 november, 19 december, 23 januari ’24, 20 februari ’24 & 19 maart ’24
 DECEMBER
  • Maandag 4 december , 8 januari ’24, 5 februari ’24, 4 maart & 1 april ’24

De geplande data staan vast en hiervoor kan je direct inschrijven.

De lestijden zijn van 09.00-13.00 in de ochtend (Nederlandse tijd).
Met vier deelnemers is de groep vol.

Waar is nog plek?

  • Groep van vrijdag 29 september: nog ÉÉN plek vrij
  • Andere groepen nog open

Vrij in stappen

Mochten deze data niet in jouw agenda passen of wil je op een andere dag starten, dan kunnen we in overleg kijken naar andere data.
Starten met de opleiding is mogelijk binnen 14 dagen!

Eigen groep

Ben jij met een groep van twee tot vier vriend(innen)en, collega’s en/of familieleden en willen jullie de opleiding samen volgen? Ook dat is mogelijk. Samen plannen we vijf data en kunnen jullie van start. 

Lesdag opleiding tot Luisterkindwerker online
Opleiding tot Luisterkindwerker leren luisteren
afstemmen in het ouderschap moeder en dochter

Veelgestelde vragen:

1. Kan echt iedereen dit leren?

Ja. Iedereen kan dit leren. Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ terug te vinden waar we allemaal mee geboren zijn. Deze vaardigheid is in de loop van de jaren bij de meeste mensen vervaagd, doordat we verleerd (of zelfs afgeleerd) zijn om naar onze intuïtie te luisteren. Dit weer activeren, is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten in de opleiding, grip durven loslaten en vooral de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Je hebt er geen opleiding psychometrie, intuïtieve ontwikkeling, mediumschap of trancehealing voor nodig.

2. Wat levert de opleiding mij persoonlijk op?

De opleiding is bedoeld om te leren werken met de Luisterkind Methode. Maar wat er zeker bij komt als je deze opleiding gaat doen, is een grote sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat als vanzelf beter leren afstemmen op wat jij nodig hebt en wat de mensen om jou heen nodig hebben. Dat gaat je meer zelfvertrouwen opleveren, helpen om steviger in je schoenen staan en vanuit vertrouwen jouw eigen pad te lopen. Je krijgt nieuwe tools tot jou beschikking waar je de rest van je leven plezier van hebt.

3. Waarom duurt de opleiding zes maanden?

De 5 lesdagen zijn verdeeld over 5 maanden, met telkens 4 weken ertussen (of wat langer als er vakantie tussen zit). Na de vijfde lesdag heb je nog twee maanden de tijd om af te studeren en de resterende voldoendes te halen, waarna je als zelfstandig Luisterkindwerker aan de slag kan. Of als dat niet je intentie is, heb je in ieder geval een waardevolle persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, waar je de rest van je leven plezier van hebt.

4. Wat is de studiebelasting per week?

Qua studiebelasting rekenen we gemiddeld zo'n 6 tot 10 uur per week. Die tijd zit vooral in het maken van oefen afstemmingen inde tussenweken. De één kan dit met 4-6 uur per week redden, de ander heeft hier meer tijd voor nodig. Het kan ook zijn dat je de ene week meer tijd pakt en een week minder als je het drukker hebt. Maar elke week er actief mee bezig zijn, is belangrijk om er alles uit te halen. Hoe meer je oefent, hoe beter je het afstemmen natuurlijk in de vingers krijgt.
Heb je nog andere vragen?

Ik heb de meest gestelde vragen verzameld in een document.
Misschien staat jouw vraag er ook wel tussen. Zo niet, stuur me gerust een email met jouw vraag.

Wil je meer weten?

De komende tijd geef ik regelmatig een gratis webinar over Luisterkind. Hierin deel ik alle ins en out over Luisterkind, over de opleiding en deel ik met jou mijn tips en trucs om op een diepere laag te leren luisteren. Ook is er natuurlijk ruimte voor jouw vragen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!
Aankomende webinar is een thema webinar over Familieverbond op woensdag 11 oktober van 10.00-11:00 uur Nederlandse tijd. 

Ook zijn er vele andere Luisterkind Trainers die regelmatig een webinar geven. Die vind je op de website van Luisterkind

Wil je direct een vorige uitzending terugkijken?
Hieronder vind je ook de link naar de replay

Marieke Nijland Luisterkind Trainer en Luisterkindwerker op Bali
Hart open, intuïtie aan. Maak van luisteren jouw nieuwe baan!
- ONLINE: Volgende groep start op vrijdag 29 september (nog ÉÉN plek vrij)

Kunnen we eerst even kletsen?

De opleiding tot Luisterkindwerker is een serieuze opleiding en investering in jezelf. Daarom snap ik dat je deze keuze niet één, twee, drie maakt.
Heb je vragen of wil je meer weten over de opleiding tot Luisterkindwerker? Stuur mij via de knop hieronder een mailtje om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen, zodat we jouw vragen direct kunnen bespreken. Ik hoor graag van je!

Warme groet,

Marieke
Luisterkind Trainer

Marieke Nijland Luisterkind Trainer
Marieke Nijland ~ A message from within