Opleiding tot Luisterkindwerker

De wereld heeft jou nodig!

 • Zie jij dat veel kinderen en volwassenen vast lopen in de drukte van het dagelijkse leven?
 • Wil jij graag mensen helpen om bewust te worden van hun eigen mogelijkheden?
 • Voel jij dat iedereen diep van binnen alle antwoorden en wijsheden in zich heeft?
 • Wil jij leren om een vertaler te zijn van deze antwoorden, zodat mensen op eigen kracht verder kunnen?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker iets voor jou!

De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks- van Beaumont. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken.
Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) . 

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en je klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker. Bekijk hem via de link hieronder


Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dát is de taak van de Luisterkindwerker.

Diana Hendriks – van Beaumont, grondlegger Luisterkind-methode


Kan iedereen dit leren? Dus…ik ook?

Een vaak gestelde vraag, waarop het antwoord ‘Ja’ is. Ieder mens heeft de mogelijkheid om die ‘knop’ weer terug te vinden waar hij of zij mee geboren is. Deze vaardigheid is in de loop van de jaren bij de meeste mensen vervaagd. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainer, grip durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basisopleiding psychometrie of intuïtieve ontwikkeling voor nodig, geen mediumschap of trancehealing. Ieder die het wil, kan leren afstemmen. De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemmingen volgens de Luisterkind®Methode. En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!


Voordelen voor jouw klant

 • Geen reistijd en reiskosten: de afstemming vindt plaats in de energie, je hoeft niet naar mij toe te komen;
 • Geen zoveelste ontmoeting met een vreemde: we hoeven elkaar dus niet fysiek of achter een computer te ontmoeten. Vooral voor jouw kind is het heel fijn en veilig dat hij of zij gewoon in zijn eigen omgeving bezig kan zijn tijdens de afstemming;
 • Het gesprek is niet aan tijd en ruimte gebonden: de afstemming duurt in de energie net zo lang totdat alles gezegd is en alles duidelijk is. Er is geen eindtijd waarbinnen we moeten blijven, geen strak tijdvak;
 • Geen lange wachttijden en/of behandeltrajecten: binnen twee weken ontvang je jouw afstemming per email en één afstemming is vaak voldoende om zelf mee verder te kunnen;
 • Alles staat op papier dus het resultaat is altijd terug te lezen: je krijgt de afstemming per email, dus jij leest hem op de tijd dat het jou uitkomt en je kan hem net zo vaak teruglezen als nodig is.

Voordelen Luisterkindwerker

 • Je helpt mensen die vastlopen om op eigen kracht weer verder te gaan;
 • Je ben niet gebonden aan vaste werktijden 09.00-17.00;
 • Je kan locatie onafhankelijk werken, de hele wereld is jouw kantoor!
 • Je kunt optimaal tijd aan jouw klant besteden;
 • Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel afstemmingen je maakt;
 • Het is goed te combineren met andere behandelmethoden of werkzaamheden.

NOOT: de opleiding to Luisterkindwerker is alleen te volgen in het Nederlands. Als jij eenmaal gediplomeerd Luisterkindwerker bent, kun jij natuurlijk zelf in elke taal (die je goed machtig bent) jouw afstemmingen maken.


Opleiding via E-learning

Aangezien ik woonachtig en werkzaam ben op Bali bied ik op dit moment alleen de mogelijkheid om de opleiding te volgen via E-learning. Vanuit Bali ga ik jou wegwijs maken en begeleiden in het eigen van maken van de Luisterkind-methode.
Bij E-learning krijg je, naast de vijf online opleidingsdagen met mij, ook toegang tot een studieportaal op internet.

Opleiding via E-learning:

 • Groepsgrootte: 1 – 3 personen
 • 5 opleidingsdagen van 4 uur, online via Skype of Zoom
 • Toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning

Opleidingsdata 2021

Er zijn verschillende mogelijkheden om de opleiding te starten in 2021. De hieronder genoemde data staan al vast en je kunt je hier nu voor inschrijven. De lestijden zijn van 09.00-13.00 in de ochtend, Nederlandse tijd. Met 3 deelnemers is de groep vol.

De eerst volgende startdata zijn;

 • Optie 1: Dinsdag 06/04 – 04/05 – 01/06 – 29/06 & 20/07
 • Optie 2: Woensdag 31/03 – 28/04 – 26/05 – 23/06 & 14/07
 • Optie 3: Vrijdag 09/04 – 07/05 – 04/06 – 02/07 & 23/07
 • Optie 4: Zaterdag 03/04 – 01/05 – 29/05 – 26/06 & 17/07

Mochten de onderstaande data niet in jouw agenda passen, dan kunnen we in overleg kijken naar andere dagen. Ook andere lestijden zijn mogelijk, indien dit haalbaar is met de verschillende tijdszones.

Eigen groep
Heb je trouwens zelf een groepje van 3 geïnteresseerden met vriend(innen)en, collega’s en/of familieleden en willen jullie de opleiding graag samen volgen? Ook dat is mogelijk. Doe een voorstel voor 5 data en laat het me weten. Er is zoveel mogelijk!

Data voor opleiding # 1

Data voor opleiding # 2

Wil je de opleiding tot Luisterkindwerker liever op locatie volgen? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan even voor verschillende trainers, locaties en de data op de website van Luisterkind: www.dianahendriks.nl.
Een combinatie van E-learning en op locatie is niet mogelijk.


Ga jij het avontuur aan?

Als jij JA zegt tegen de opleiding tot Luisterkindwerker, ga je een bijzondere reis tegemoet. Je leert werken met de Luisterkind-methode om anderen te kunnen helpen wanneer zij vastlopen. Maar ook leer je tijdens de opleiding veel over jezelf. Het biedt een waardevolle sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling. Én je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we het avontuur aan, zodat jij na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkindwerker, conform de Luisterkind-methode van Diana van Beaumont.

De investering

Jouw drive om er te willen zijn voor je medemens, jouw passie voor luisteren, jouw kostbare tijd en een bedrag van €1.525,-.
(Betaling in termijnen is mogelijk in overleg)

Heb je vragen of wil je meer weten over de opleiding tot Luisterkindwerker? Stuur me gerust een mailtje of we plannen vrijblijvend een gesprek, zodat we rustig jouw vragen kunnen bespreken.

Zie of hoor ik binnenkort van je?

Warme groet uit Bali,

Marieke Nijland

Cookies