Yes, het is de hoogste tijd om jouw (ziels)taak op te pakken!

  • Zie jij dat veel kinderen en volwassenen vast lopen in de drukte van het dagelijkse leven?
  • Wil jij mensen helpen bewust te worden van hun eigen wijsheid en mogelijkheden?
  • Geloof jij dat iedereen diep van binnen zelf alle antwoorden in zich heeft?
  • Wil jij leren om een vertaler te zijn van deze antwoorden en wijsheid?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker iets voor jou!


Wat ga je leren tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding tot Luisterkindwerker leer je werken met de Luisterkind-methode. Jij leert met behulp van jouw intuïtie luisteren naar de boodschappen die in het onderbewustzijn van de ander ‘verstopt’ liggen.

Door de drukte in het dagelijkse leven zijn veel kinderen en volwassenen de verbinding met deze laag kwijt geraakt. Hierdoor lopen zij vast. Jij gaat tijdens de opleiding leren hoe je deze boodschappen met behulp van de Luisterkind-methode omhoog kan brengen.

Jij stemt af, luistert, vertaalt en verwoord.
Zodat de ander op eigen kracht met deze nieuwe inzichten en oplossingen verder kunnen. Met meer begrip, rust en plezier in hun leven.
Dat klinkt als een mooie en dankbare taak, toch?

Wat is de Luisterkind- methode?


Kan iedereen dit leren? Dus ik ook?

Een vaak gestelde vraag, waarop het antwoord ‘Ja’ is. Ieder mens heeft de mogelijkheid om de ‘knop’ voor energetisch afstemmen (waar iedereen mee geboren wordt) weer aan te zetten en de vaardigheid te ontwikkelen. Deze vaardigheid is in de loop van de jaren bij de meeste mensen vervaagd. Het is een kwestie van doen, meegaan met de vragen en opdrachten van de trainer, grip durven loslaten en de wil hebben om Luisterkindwerker te worden. Er is geen basisopleiding psychometrie of intuïtieve ontwikkeling voor nodig, geen mediumschap of trancehealing. Ieder die het wil, kan leren afstemmen. De grootste uitdaging zit in het bedreven raken in het vertalen van de afstemmingen volgens de Luisterkind®Methode. En juist dát zal jouw werk zo uniek maken!

Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dát is de taak van de Luisterkindwerker.

Diana Hendriks – van Beaumont, grondlegger Luisterkind-methode

De meest gestelde vragen op een rijtje

Ik krijg regelmatig vragen van mensen die interesse hebben in de opleiding, maar nog met belangrijke vragen lopen.
Daarom heb ik voor jou de meest gestelde vragen in een document gezet, zodat ook jij deze antwoorden meteen hebt.


Zij gingen jou voor en zijn nu Luisterkindwerker!

Reacties van deelnemers na afloop van de opleiding tot Luisterkindwerker


Wat houdt de opleiding tot Luisterkindwerker in?

De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks- van Beaumont. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken.
Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) . 

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en je klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker.

Opleiding tot Luisterkindwerker via E-learning

Je kan bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker volgen via E-learning. In een kleine groepssetting ga ik jou wegwijs maken en begeleiden in het eigen van maken van de Luisterkind-methode. Geheel vanuit jouw eigen, comfortabele omgeving. Naast de vijf opleidingsdagen krijg je ook toegang tot een studieportaal op internet.

Opleiding via E-learning

  • Groepsgrootte: 2 – 3 personen
  • 5 opleidingsdagen van 4 uur, online via Skype of Zoom
  • Toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning

Opleidingsdata 2022

Er zijn verschillende mogelijkheden om de opleiding te starten in 2022. De hier genoemde data staan vast en hiervoor kan je direct inschrijven. De lestijden zijn van 09.00-13.00 in de ochtend (Nederlandse tijd). Met 3 deelnemers is de groep vol.

NOTE: de groep gaat van start bij minimaal 2 deelnemers.
Groep van 11/02 en 16/03 zijn VOL

Mochten deze data niet in jouw agenda passen of wil je later starten, dan kunnen we in overleg kijken naar andere dagen. Ook andere lestijden zijn mogelijk, indien dit haalbaar is met verschillende tijdszones.


Heb jij een eigen groep voor het volgen van de opleiding tot Luisterkindwerker?

Een eigen groep?

Ben jij met een groepje van 2 of 3 geïnteresseerde vriend(innen)en, collega’s en/of familieleden en willen jullie de opleiding samen volgen? Ook dat is mogelijk. Samen kijken we naar 5 data en kunnen jullie van start. Er is zoveel mogelijk!


Opleiding tot Luisterkindwerker op locatie

Wil je de opleiding tot Luisterkindwerker liever op locatie volgen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende Luisterkind Trainers die deze optie aanbieden. Kijk voor de verschillende trainers, locaties en data op de website van Luisterkind.
Een combinatie van E-learning en op locatie is niet mogelijk.

Ga jij het avontuur aan?

Natuurlijk is het spannend om aan de opleiding te beginnen. Je bent niet de enige die met een kloppend hart en knikkende knieen de eerste lesdag start 🙂 . Maar ik kan je alvast één ding beloven: het gaat jou zo ongeloofelijk veel opleveren!

Als jij JA zegt tegen de opleiding tot Luisterkindwerker, ga je een bijzondere reis tegemoet. Je leert werken met de Luisterkind-methode om anderen te kunnen helpen als zij vastlopen. Ook leer je tijdens de opleiding veel over jezelf. Het biedt een waardevolle sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling. Én je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we het avontuur aan, zodat jij na afronding van deze opleiding zelfstandig aan de slag kunt als Luisterkindwerker conform de Luisterkind-methode.


JA, ik word Luisterkindwerker!

We hebben nodig:
– Jouw drive om er te willen zijn voor je medemens;
– jouw passie voor luisteren;
– jouw kostbare tijd;
– een bedrag van €1.525,
LET OP: Per 1 maart 2022 zal het lesgeld
€ 1.545,- bedragen

(Betaling in termijnen is mogelijk in overleg)

Kunnen we eerst even kletsen?

De opleiding tot Luisterkindwerker is een serieuze opleiding én investering in jezelf. Daarom snap ik dat je deze keuze niet één, twee, drie maakt. Heb je vragen of wil je gewoon meer weten over de opleiding tot Luisterkindwerker? Stuur me een mail en we plannen vrijblijvend een gesprek, zodat we rustig jouw vragen kunnen bespreken.

Zie of hoor ik binnenkort van je?

Hou trouwens ook mijn social media in de gaten als je meer wilt weten. Hier deel ik interessante weetjes over Luisterkind, de opleiding tot Luisterkindwerker en doe ik live Q&A’s om vragen te beantwoorden.


Warme groet uit Bali,

Marieke Nijland

Luisterkind Trainer & Luisterkindwerker