Stap in de wondere wereld van afstemmen en maak het onbewuste weer bewust

- ONLINE: wil jij al van start? Data in overleg!

Hoogste tijd om jouw intuïtie in te zetten als kracht?

Dan is het programma Intuïtief Luisteren iets voor jou!

Hart open, voelsprieten aan.
Maak intuïtie weer een essentieel onderdeel van jouw bestaan!

Tijdens het programma Intuïtief Luisteren neem ik je mee in de wereld van het afstemmen. Ik laat je (weer) kennismaken met de diepere laag van het onderbewustzijn die lange tijd verstopt of verstoft heeft mee gedaan in jouw leven. De boodschappen op deze diepere laag zijn zo ontzettend waardevol, maar niet altijd goed hoorbaar of tastbaar in de drukte van het dagelijks leven

Wil jij deze diepere laag van informatie weer naar boven brengen? 
Met de juiste aandacht, liefde én oefening zal dit weer een bewuste en toegankelijke bron van informatie en kracht worden in het dagelijks leven. Wil jij dit ook?

Stap dan met mij mee in de wondere wereld van het afstemmen!

Voor wie is het programma Intuïtief Luisteren?

Inge over opleiding tot Luisterkindwerker

Noor (27)

Moeder en zelfstandig ondernemer

"Ik vond het echt een hele mooie en waardevolle reis. k heb het als enorm verrijkend, verruimend en zo leerzaam ervaren. En jou naast me hebben, voelde altijd heel liefdevol en veilig. Je bent een enorm liefdevolle begeleider, met zo enorm veel te geven! Terwijl ik dit typ, voel ik dat het me emotioneert. Wat een reis is het geweest, en dit neem ik mijn hele leven mee!"

Margo Luisterkindwerker Puur Natuur Margo

Jasmine (28)

Kinderpsycholoog

"Ik ben ontzettend dankbaar dat je per toeval (wat uiteraard niet bestaat) op mijn pad bent gekomen. Het programma Intuïtief Luisteren heeft iets wakker gemaakt in mij wat ik heel diep had weggeborgen en vergeten was hoe het werkte. Mijn intuïtieve gave zijn mede door jou weer helemaal op scherp komen staan, zo bijzonder om mee te maken. Jouw begeleiding en vertrouwen in dit hele proces is heel belangrijk geweest. Dankjewel!"

Wat houdt het programma Intuïtief Luisteren in?

Je kan het programma Intuïtief Luisteren online volgen.
Geheel vanuit jouw comfortabele (thuis)omgeving de diepte in. 

Groepsgrootte: 2-5 personen

In een kleine groepssetting ga ik jou de fijne kneepjes van het afstemmen leren. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht.

4 ONLINE bijeenkomsten

Het programma bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, via Zoom.  Ze zijn afwisselend ; bevatten theorie, veel oefenen en directe feedback

Begeleiding & zelf oefenen

In de tussenweken krijg je persoonlijke begeleiding via e-mail. Naast de lesdagen maak jij de grootste sprongen als jij zelf zoveel mogelijk oefent.

Het programma Intuïtief Luisteren duurt twee maanden, waarbij er telkens 2 of 3 weken tussen de bijeenkomsten zitten. Het programma is een combinatie van theorie en vooral heel veel doen in de praktijk. De kosten van het pilot programma zijn € 500,-.  
Note: wanneer je het programma 1-op-1 wil volgen, zijn de kosten  € 750,-

Wat je nodig hebt is uiteraard een pc/laptop met een camera, microfoon en goede internetverbinding, een schrijfblok A4 formaat en pen.

Alle informatie die je wil weten over het programma kan je lezen in de informatiefolder Programma Intuïtief Luisteren.

Wat levert het programma Intuïtief Luisteren jou op?

Wanneer kun jij van start met het programma?

PILOT groep Intuïtief Luisteren

Data 2024

In overleg

Tijd:

De tijden van de bijeenkomsten zijn van 09.00-11.00 uur in de ochtend (Nederlandse tijd).

Waar is nog plek?

Met vijf deelnemers is de groep vol.

Eigen groep

Ben jij met een groep van twee-vier vriend(innen)en, collega’s en/of familieleden en willen jullie het programma samen volgen? Ook dat is mogelijk. Samen plannen we vier data en kunnen jullie van start.

Lesdag opleiding tot Luisterkindwerker online
Marieke Nijland Omdat Luisteren zoveel meer is dan horen

Meer weten over mij?

Hoi. Ik ben Marieke Nijland.

Docent, Luisterkind Trainer, maar ook 24/7 in de rol als moeder (en nog veel meer). Sinds 2008 wonend op Bali.

Ooit begonnen als Leerkracht Speciaal Bewegingsonderwijs in Nederland en uitgegroeid tot Consultant voor speciaal onderwijs in Indonesië. Maar n10 jaar ontwikkelingswerk was ik toe aan vernieuwing. Wat ik in al deze jaren op Bali geleerd heb, is dat het voor de mensen hier zo vanzelfsprekend dat er twee werelden zijn, namelijk de wereld die wij met onze ogen zien en de ‘ongeziene’ wereld, ofwel de spirits, energie. En dáár wilde ik meer mee doen. Die ongrijpbare en onzichtbare wereld van energie omzetten in iets tastbaars om mensen verder te helpen.

Zo kwam ik uit bij de Luisterkind-methode. In 2019 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd bij grondlegster Diana Hendriks. In 2021 ben ik ook bevoegd Luisterkind Trainer geworden. Ondertussen heb ik in ruim drie jaar al tientallen mensen mogen opleiden en begeleiden om met deze mooie methode én hun intuïtie aan de slag te gaan.

Nu voelt het als de juiste tijd om meer mijn eigen vorm en wijze van werken naar buiten te brengen. Om jou en iedereen die hiervoor open staat mee te nemen in de wondere wereld van afstemmen, zodat we weer werkelijk worden wie we altijd al zijn geweest. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je mee te nemen in de wondere wereld van afstemmen.

Afstemmen wordt wat mij betreft het nieuwe luisteren! 
Marieke Nijland
En maak intuïtie weer een essentieel onderdeel van jouw bestaan!
ONLINE: wil jij van start? Data in overleg

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het programma Intuïtief Luisteren? Stuur mij via de knop hieronder een mailtje om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen, zodat we jouw vragen direct kunnen bespreken. Ik hoor graag van je!

Warme groet uit Bali,

Marieke 

Marieke Nijland
Marieke Nijland ~ A message from within