Wie mag er naar jou of jouw kind luisteren? Kijk, lees én voel welke van deze Luisterkindwerkers voor jou de passende vertaler kan zijn.

Welke Luisterkindwerker past bij jou?

Deze Luisterkindwerkers hebben in de afgelopen jaren bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd en zijn als zelfstandig Luisterkindwerker actief. Ik heb ze mogen zien groeien tot kundige Luisterkindwerkers die met hart en ziel voor jouw verhaal open staan en de vertaalslag kunnen maken van de boodschappen van binnenuit. Wie mag er naar jou luisteren?

"Ik ben Inske Krus, 27 jaar, Luisterkindwerker, vrijwilligster en fysiotherapeut. Sinds februari 2023 woon ik op Bali, de plek waar het zichtbare en het onzichtbare naadloos in elkaar overlopen en met elkaar verbonden zijn. Daar waar hoofd, hart en lichaam één zijn. De ideale plek om in de energie aanwezig te zijn en als Luisterkindwerker te luisteren naar wat jij jezelf wil vertellen. De drive om mensen te helpen loopt als een rode draad door mijn leven. Als Luisterkindwerker, als vrijwilligster en als fysiotherapeut, kan ik doen wat ik het liefste doe; mensen helpen en ze een stapje verder brengen. Voor mij is er niets mooier dan dat. Mag ik jou ook een stapje verder helpen?"

Tarief Luisterkind-afstemming: € 75,-
Extra: Bedrijfsafstemming & Familieverbond
Inske Krus Luisterkindwerker
Ik ben Margo Burggraaf, (kinder-)yogadocent en Luisterkindwerker. Mijn missie is mensen helpen in verbinding te komen met zichzelf. Iedere Luisterkind-afstemming ben ik dankbaar dat ik op deze manier naar een ander mag luisteren. Verwonderd over wat een mooie afstemmingen er op papier komen, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Iedereen heeft zoveel wijsheid in zich, laten we daar vooral naar luisteren.
Mag ik naar jou luisteren?"

Tarief Luisterkind-afstemming: € 85,-
Ik ben Anita Ruigrok (34) en werkzaam als life coach, trainer en luisterkind werker. In mijn werk begeleid ik mensen om thuis te komen bij zichzelf, om van daaruit een leven te creëren dat past bij wie ze op een diep niveau zijn. Een Luisterkind afstemming is voor mij een hele krachtige tool, omdat dit als het ware ‘de snelweg’ vormt naar jouw innerlijke wereld. Daar waar je weet wie je bent en hoe jij jouw leven wilt leven. Ik bied losse Luisterkind afstemmingen aan en gebruik ze ook ter verdieping van de één op één coachtrajecten. Wil jij graag contact maken met de thuisplek in jezelf? Wil je antwoorden vinden van de échte jij? Voel je welkom en vraag een Luisterkind afstemming aan op mijn website!

Tarief Luisterkind-afstemming: € 97,-
Wij, Evi & Wim, zijn allebei (be)geleid naar het pad van Luisterkind en zijn sinds kort volleerd Luisterkindwerkers. Samen vormen wij Zielegroet! Wij vormen de brug die het mogelijk maakt om met jou (en alles wat bezield is) te verbinden, contact te leggen op zielenniveau en de boodschappen te vertalen waar op dit moment licht op mag schijnen. Dit werk doen voelt als thuiskomen. Wij werken dan wel via een methode maar tegelijk ook heel intuïtief. Dit maakt dat we met jou (je kind,e.a.) de diepte in gaan en voelen welke vragen we mogen stellen die jou net die inzichten geven die je vooruit helpen. Ook integreer ik (Evi) muziek in mijn afstemmingen.

Tarief Luisterkind-afstemming: € 85,-
Hallo, mijn naam is Aniek, en het is mijn passie om mensen te begeleiden op hun reis naar de beste versie van zichzelf. Ik maak gebruik van krachtige hulpmiddelen zoals de EFT, TBT, wichelroede en Luisterkind. Keer op keer ben ik verwonderd over de magie van Luisterkind; na elke afstemming zijn er inzichten en handvatten naar boven gekomen waardoor je weer verder kunt. Ik luister met liefde om die diepe verbinding met jezelf of je kind te herstellen, zodat jullie weer volop kunnen groeien. Mag ik jou ook weer laten stralen en de antwoorden voor jou op papier vertalen?

Tarief Luisterkind-afstemming: € 95,-
Kort iets over mijzelf vertellen, daar ben ik niet zo goed in, want ik ben van het uitgebreid vertellen. Dat zie je ook terug in de luisterkind afstemmingen die ik maak. Ik neem alle tijd voor jouw onbewuste en zorg dat jouw vragen beantwoord worden. Ik richt mij vooral op gezinnen en kan uit ervaring vermelden dat vaak na een afstemming voor een kindje, de ouders en zelfs opa's en oma's, een afstemming bij mij aanvragen. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe een volledig gezin door de afstemmingen nog beter met elkaar in harmonie leven. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen, ik ken geen taboes. Ik maak ook jaarvisies, waarbij je toekomstgerichte vragen kan stellen. Je kunt mijn dagelijks leven volgen op www.instagram.com/food.travel.write
Tarief Luisterkind-afstemming: € 125,-