Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen inzetbaar, en dus zeker niet alleen voor kinderen. Van baby’s tot tieners. Van volwassen tot bejaard. Voor mensen met een (verstandelijke) beperking of dementie. Tijdens een afstemming steken we in op een diepere laag waar alle antwoorden liggen, het onderbewustzijn. Zeker als iemand zich niet (meer) goed in woorden kan uitdrukken, is een Luisterkind-afstemming een effectieve manier om de kern van het probleem te ontrafelen en samen tot de oplossing te komen.

Voor wie zoek jij een Luisterkind-afstemming?

Hieronder vind je de verschillende soorten Luisterkind-afstemmingen.

Kinderen

luisterkind afstemming kinderen

Merk je dat je kind vaak boos is, veel huilt, onrustig slaapt, slecht eet of ander ‘lastig’ gedrag vertoont?
Is er hierdoor veel spanning thuis?
Weet jij niet meer hoe het aan te pakken?
Een Luisterkind-afstemming kan jouw kind én het hele gezin helpen!

Kinderen hebben (nog) niet altijd de woorden om te benoemen wat er aan de hand is. Ze laten bepaald gedrag zien of hebben lichamelijke klachten. Via een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid over de dingen die bij jouw kind spelen. Zoals inzicht over boosheid en woede-aanvallen, verdriet, moeheid, slecht slapen, schoolgedrag, eetproblemen, bedplassen, verlegenheid, eenzaamheid, leerproblemen, niet willen luisteren, moeite met gezag overgevoeligheid, eczeem en onrust.

Alle vragen die jij hebt over jouw kind kun je stellen. Het onderbewuste van je kind bepaald welke onderwerpen als eerste aangepakt mogen worden.

Volwassene

Luisterkind volwassenen

Zit je niet lekker in je vel?
Loop je voor je gevoel overal op vast?
Weet je even niet meer hoe je thuis alle ballen hoog moet houden? 

Een Luisterkind-afstemming geeft nieuwe inzichten en antwoorden, zodat jij op eigen kracht weer verder kan!

Ook al loop je zelf op dit moment helemaal vast, toch is er een stem in jou die weet wat er nodig is om de boel op de rit te krijgen. Niet die kwebbelende stem in jouw hoofd of hoe het volgens de omgeving zou moeten, maar die zachte fluisterstem vanuit jouw hart. Doordat ik afstem op jouw onderbewuste komen de antwoorden die verstopt zitten onder de drukte en ruis van het dagelijkse leven vanzelf naar boven. 

Tijdens de afstemming wordt duidelijk hoe je in het leven staat en wat je te doen hebt om lekkerder in je vel te zitten. Dit kan op alle vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen, etc. Je kan alle vragen waar je tegenaan loopt stellen. 

Kinderwens

Heb jij een kinderwens?
Maar wil het zwanger worden (nog) niet lukken?
Wil je weten waarom het je nog niet lukt om zwanger te worden?
Of vraag je je af waarom het kindje niet bij je wil blijven tot het einde van de zwangerschap?
Een Luisterkind-afstemming met thema kinderwens kan hierbij hulp bieden of inzicht geven! 

Tijdens een Luisterkind-afstemming met thema Kinderwens ga ik met jouw onderbewuste in gesprek wat er speelt rond het zwanger worden. Ik ga luisteren of je zeker weet dat je moeder wilt worden. Het kan ook zijn dat er andere zaken eerst aandacht mogen krijgen in jouw persoonlijke leven of ontwikkeling, voordat het tijd is voor een zwangerschap.

De afstemming kan hele mooie handvatten geven en soms kan er zelfs meteen een verandering ingezet worden. Ook kan het voor komen dat er in jouw energie zelfs een ziel aanwezig is dat jou iets wil vertellen.

Het is belangrijk dat je je ervan bewust bent dat een kinderwens Luisterkind-afstemming ook behoorlijk confronterende of moeilijke boodschappen naar boven kan brengen.

Een kinderwens Luisterkind-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft je inzicht waarom het loopt zoals het loopt. En daarbij krijg je vaak bruikbare aandachtspunten, handvatten en stappen die jij zelf kunt zetten.

Geboortebegeleiding

Traject Geboortebegeleiding

Ben jij zwanger? En wil jij een diepere verbinding met jouw kindje?
Ben je benieuwd hoe hij of zij zich voelt, wat het nodig heeft van jou?
Wil jij samen bewust kijken naar hoe jullie dit nieuwe leven zo goed mogelijk kunnen starten?
Dan is het Luisterkind Geboortebegeleiding traject een prachtig cadeau voor jullie beiden!

Met een Luisterkind Geboortebegeleiding traject ga ik op zielsniveau zorgvuldig en voorzichtig contact gemaakt met jouw ongeboren kindje. Als Luisterkindwerker ben ik mij bewust van de veilige omgeving waar het kindje zich in begeeft en ga daar met alle respect mee om. Ik luister en vertaal hoe jouw kindje zich voelt, of het vragen heeft. Ik leg uit dat de geboorte er aan komt en ik stel vragen die jullie als toekomstige ouders hebben. Zo wordt het een bijzonder samenspel, waarbij ik op deze speciale momenten een tolk ben tussen het kindje en jullie als ouders.

Vier afstemmingen

Het Luisterkind Geboortebegeleiding traject bestaat uit 4 afstem-momenten van een half uur, met telkens één week er tussen. De vier sessies vinden wekelijks plaats vanaf het moment dat jij om en nabij de 28 weken zwanger bent. Na het afstem-moment krijg je per mail een verslag van het contact met jouw ongeboren kindje.
Het traject kost € 145,-. 

Geboorteverwerking

geboorteverwerking luisterkind

Huilt je kindje veel?
Merk je dat je pasgeboren baby niet lekker in zijn vel zit?
Wil je weten hoe je kind de geboorte beleefd heeft?
Of heb je vragen over je eigen geboorte? 
Hier is een Luisterkind-afstemming met thema Geboorteverwerking heel geschikt voor.

Een geboorte is een hele bijzonder, maar ontzettend ingrijpende gebeurtenis. Voor het kind, maar ook voor de moeder. (On)bewust kunnen er gebeurtenissen hebben plaatsgevonden die jij of jouw kindje nog met zich mee dragen. Dit kan leiden tot emotionele en zelfs fysieke klachten. 

Meerdere mogelijkheden

Het meest voorkomend is dat we kijken naar de geboorte van jouw eigen kind. En hoe deze gebeurtenis voor jouw kind is geweest. Wanneer er voor jouw kind (traumatische) gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, kan hij of zij daar nog last van ondervinden. Door hier tijdens de afstemming naar te kijken en waar nodig zaken te keren, zullen deze blokkades oplossen en dus ook de gevolgen hiervan.
Ook kunnen we gericht terugkijken naar het geboorteproces vanuit het perspectief, hoe jij jouw kindje op de wereld hebt gezet.

Voor een Luisterkind-afstemming geboorteverwerking voor jouw eigen kindje moet hij of zij minstens 8 weken oud zijn. 

Levensbrug

Heb jij een dierbare die vanwege ziekte of dementie zijn of haar wensen niet (meer) kan uiten? 
En wil je graag weten wat hij of zij op nu nodig heeft?
Of is er een dierbare overleden waar je nog zo graag iets aan zou willen vragen?
Dan kan een Levensburg Luisterkind-afstemming jou helpen!

De Luisterkind-afstemming met thema Levensbrug is een afstemming met een speciaal thema. Je wilt namelijk contact met iemand die jij zelf niet (meer) kan bereiken. Dit kan bijvoorbeeld een overleden dierbare zijn. Als iemand overlijdt, blijf je soms nog met prangende vragen zitten of wil je gewoon even horen hoe het met diegene is. Een Levensbrug afstemming kan je antwoorden geven op deze vragen. 

Ook wanneer iemand nog niet overleden is, maar bijvoorbeeld in coma ligt of door ziekte niet meer kan communiceren, kan deze speciale luisterkind-afstemming een uitkomst zijn. Zo heeft diegene namelijk de mogelijkheid om van zichzelf te laten horen, om zijn wensen in woorden te uiten en te vertellen wat hij of zij nodig heeft in deze (lastige) periode. Hoe mooi en geruststellend is dat, voor jouzelf én voor deze dierbare. Toch gehoord worden als je denkt dat het niet meer mogelijk is. Op een diepere laag verbinden die verder gaat dan alleen woorden.

Meteen een Luisterkind-afstemming aanvragen?

Ik heb op dit moment slechts beperkt ruimte voor Luisterkind-afstemmingen. Maar klop gerust aan als jij gehoord wil worden. Als ik ruimte heb, dan luister ik met alle aandacht en liefde naar jou of jouw kind:

Hebje nog vragen? Stuur met gerust een bericht. Ik luister graag 🙂 .

Marieke Nijland
Luisterkind