1. Is het tijd voor een afstemming?

Loopt je helemaal vast met jouw kind? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft echte verbetering uit? Of zijn er zaken in jouw leven die je steeds weer in de weg zitten en weet je niet hoe je verder moet? Dan is het de hoogste tijd voor een afstemming. De boodschap ligt in jouw onderbewustzijn op jou te wachten. Zet nu de eerste stap op weg naar verandering!

2. Alles verloopt digitaal en op afstand

De aanvraag voor een afstemming verloopt digitaal. Dat betekent geen reiskosten, geen gedoe van een intake. Je hoeft niet bij mij langs te komen of een tijdstip af te spreken waarop je klaar moet zitten. Je hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en dan zit jouw taak erop. De werkelijke afstemming gebeurt energetisch. Goed te combineren dus met een hectisch gezinsleven of drukke baan.

3. Wat is nodig voor een afstemming?

Voor een afstemming heb ik een aantal gegevens nodig. Namelijk een foto (waar jij of jouw kind alleen op staat), de volledige naam, geboortedatum en gezinssamenstelling. Daarbij geef je eventuele achtergrondinformatie en mag je alle vragen stellen waarop jij graag antwoord zou willen krijgen. That's it. Zo simpel is het! Nu mag jij achterover leunen en de boodschap ontvangen.

4. In behandeling

Zodra ik al jouw gegevens en de betaling heb ontvangen, ga ik met de afstemming aan de slag. Ik kies een moment om mij op jou of jouw kind af te stemmen en luister naar wat er gezegd mag worden. Dit gesprek (wat in de energie plaatsvindt) schrijf ik uit in een verslag, compleet met alle nieuwe inzichten en praktische handvatten. Dit verslag is de Luisterkind-afstemming. Binnen twee weken na aanvraag ontvang je de afstemming in jouw mailbox.

5. Verandering

Wanneer je de afstemming ontvangt en deze leest, is er vrijwel altijd herkenning en opluchting. Kwartjes vallen, belangrijke zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Nu is het aan jou om met deze nieuwe inzichten en handvatten zelf door te pakken. Fijn he? Om te ontdekken dat je dus zelf de kracht en tools hebt om aan de slag te gaan en de verandering door te zetten. Een vervolgafspraak is dan ook niet nodig.

Let op!

Ook al ontmoeten we elkaar niet fysiek, een Luisterkind-afstemming is mensenwerk en heel persoonlijk. Ik ga met elke afstemming zorgvuldig om en probeer hierin zo zuiver mogelijk te zijn. Dit vraag ik ook van jou. Je mag daarom alleen voor jezelf of voor jouw kind een afstemming aanvragen.
Kinderen van 10 jaar en ouder, dienen zelf ook toestemming te geven voor een afstemming. Zij zijn oud genoeg om hier over mee te beslissen.

Durf je het aan om echt naar jezelf of jouw kind te luisteren?

Belangrijk

Een Luisterkind-afstemming is geen vervanging voor medische behandelingen. Bij twijfel en medische klachten dien je in eerste plaats een huisarts of specialist te raadplegen.