Ervaringen Luisterkind-afstemming

Wat zeggen anderen hierover?

Lees hieronder meer over de ervaringen van anderen met een Luisterkind-afstemming.


Ervaringen Luisterkind-afstemming

Ervaring van een moeder:

Op het allermooiste moment van de afgelopen periode, ontvingen we van Marieke precies de afstemming voor onze zoon. Ik heb de afstemming inmiddels verschillende keren gelezen en elke keer ontdek ik nieuwe, indrukwekkende kanten die mij nieuwe inzichten geven en direct verrijken. Elke zin in deze afstemming vormt de meest indrukwekkende bevestiging die ik ooit heb ontvangen. Van prachtige tips tot houvast, de mooiste bevestigingen, begrip, (h)erkenning wat er al is en verrijkende ontdekkingen. Na het lezen daalde de rust in. We voelden ons lichter en er viel zoveel op de juiste plek. Ik zou het met liefde willen vangen in woorden, maar dat is eigenlijk onmogelijk omdat de positieve impact van deze afstemming door Marieke niet in woorden uit te drukken is. We hebben nu al zoveel ontspanning, liefde en plezier ervaren na het toepassen van de toegankelijke tips uit deze afstemming. Vandaag werd een dag met een gouden randje. 

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (5 jaar)


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Ervaring van een moeder:

“Dankjewel voor de mooie afstemming die jij gemaakt hebt, samen met Mike. Bijzonder. Heel erg herkenbaar, en zo fijn om ook vanuit hem te kunnen horen wat er speelt/gebeurt. Veel dingen worden bevestigd, en er zitten ook hele bruikbare nieuwe tips en aandachtspunten bij. Samen ontdekken, samen op reis past heel goed bij ons. Mooi om te lezen. Heel veel bijzondere punten staan er in, heel gaaf. Heel veel dank voor het intunen en het zo mooi en duidelijk op papier zetten van de informatie!!”

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (6 jaar)


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Ervaring van een moeder:

“Lieve Marieke,
Dank je wel voor deze bijzondere woorden. Ik ben er sprakeloos van. Ik heb het eerst zelf twee keer gelezen. En net na het eten heb ik het Sam voorgelezen. Hij vroeg me meteen of ik je wilde laten weten dat hij het weet. Hij weet dat hij met jou in het gras heeft gezeten, zoals je in de afstemming beschrijft. Wauw, echt wauw.
Onwijs bedankt hiervoor.”

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (12)


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Reactie van een moeder:

“Tranen met tuiten! Wat is dit mooi, wat is dit waardevol!”

Bekijk het filmpje dat Noortje heeft opgenomen over haar ervaring met de Luisterkind-afstemming op haar zoontje Jip.

Of luister de podcast waarin Noortje uitgebreid vertelt over haar ervaring met de Luisterkind-afstemmig op Jip: ‘Je wordt beloond als je durft


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Reactie van een moeder:

“Wat een prachtige afstemming. Veel herkenningspunten en handvatten, mooi! Heel mooi en ontroerend hoe hij zich aan jou heeft durven laten zien. Dat doet hij alleen wanneer hij zich veilig voelt en in de ander vertrouwd. En, zijn juf belde mij zojuist zomaar tussendoor. Pim had een dapper besluit genomen mbt iets waar hij onzeker over was en heel lastig vond. De juf wilde dat meteen met mij delen! 
Het grappige is dat ik mijzelf vaak in hem herken, en op dat punt bij mij verwarring ontstond wat bij mijzelf hoort en wat bij hem. De afstemming op Pim is daarmee vanuit jou een mooie bevestiging van míjn eigen gevoel en intuitie naar hem toe. Met extra aanvullingen. Dankjewel daarvoor.”

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (9)


Ervaringen van een volwassene over de Luisterkind-afstemming op haarzelf

Reactie van Mirjam:

“Wauw, wat kwam en komt nog steeds de Luisterkind-afstemming bij mij binnen tijdens het lezen. Zo mooi en puur! Echt prachtig. Een mooi verhaal van mijzelf voor mijzelf! Wat een mooi talent heb je! Super bedankt!”

Mirjam (31) over haar Luisterkind-afstemming


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Reactie van een moeder:

“Marieke heeft voor onze zoon een Luisterkind-afstemming gedaan toen hij ongeveer 8 weken oud was. Tijdens het lezen liepen de tranen over mijn wangen. Zoveel herkenning, zoveel liefde en zoveel bijzonders. Veel dat ik van binnen gelijk herkende en waarvan ik wist dat het klopte. Na het lezen van de afstemming heb ik hem bij me genomen om het gesprek met hem voor te zetten. Bijzonder wat er gebeurde en hoe ik kon voelen dat onze band zich weer verder verdiepte en hoe we het vertrouwen weer meer in elkaar vonden. Hij slaapt nu veel beter, heeft veel minder huilbuien en is heel veel vrolijk wakker. Super fijn en ook een mooi document om gewoon te bewaren en af en toe weer is door te lezen. Bedankt Marieke ?

Anita over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (8 weken oud)


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon

Reactie van een moeder:

Het was heel bijzonder. De afstemming deed ook veel met mij. Af en toe voelde ik wat tranen over mijn wangen glijden, als ik las wat hij zowel kan maar vooral wat hij meemaakt.
Ik vond het erg mooi om dit allemaal te mogen lezen. Het heeft me sommige dingen ook echt van een andere kant laten zien. Ik hoop dat wij hier wat mee kunnen, en dat dit het verschil mag maken voor Jonathan en voor de gehele situatie.
En ik blijf het zeggen.. Marieke, dankjewel!! Ik ben dankbaar dat dit allemaal op mijn pad mocht komen.

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (7)


Ervaringen van volwassene op zijn eigen Luisterkind-afstemming

Reactie van Kevin:

“Toen ik de afstemming las, Marieke, kwam er zoveel los. Zoveel tranen. Emoties en tranen, kan me niet meer herinneren dat het zo intens was. Het kwam van heel diep, echt van binnenuit. Ik had een ook een gevoel van: kijk nu begrijp ik het, nu snap ik waarom ik zo hard vecht en gevochten heb (letterlijk en figuurlijk)’. Zo gehandeld tegen mijn gevoel in. Neem het mezelf niet kwalijk. Denk wel van, hoe heb ik dit niet aan zien komen?
Nogmaals heel erg bedankt Marieke voor deze speciale ervaring. En ja, het maakt veel los. Het hakt er wel even in ja, en dat mag er zijn! 

Kevin (36) over zijn Luisterkind-afstemming


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar dochter

Reactie van een moeder:

“Bedankt voor de afstemming! Ik wist meteen dat je de afstemming gedaan had, want gisteren zag ik al direct verbetering. Normaal wordt ze ’s ochtends onrustig wakker en roept ze mij meteen, maar in plaats daarvan kwam ze stilletjes naar de keuken en ik kreeg een dikke knuffel. En nu een week later merk ik dat ze nog steeds rustiger is, minder aanhankelijk en in staat meer zelfverzekerd te zijn bij volwassenen. Ik ben zo dankbaar voor wat het nu al heeft gebracht!
Als je kind ergens mee zit en niet in staat is om zijn problemen te communiceren, probeer dan zeker een afstemming met Marieke!”

Marielle over de Luisterkind-afstemming op haar dochter (3)


Ervaringen van een vrouw op de Kinderwens Luisterkind afstemming

Ondertussen ben ik een week verder en is er al zoveel in beweging gekomen na het lezen van de afstemming. 
Er gaan deuren open (zowel bij mij van binnen als om me heen) en er wordt van alles opgeruimd (ook hier op emotioneel vlak, fysiek en in mijn huis. En dit alles vanuit een totale rust, overgave en liefdevolle ontspanning. 
Deze afstemming heeft mij nu al meer gebracht dan ik ooit had kunnen dromen. Ik wil je daar enorm voor bedanken. 

Reactie van Lianne:

Lianne (38) over haar Kinderwens Luisterkind-afstemming


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar dochter

Reactie van een moeder:

“We willen je super erg bedanken voor de afstemming. We herkennen heel erg wat je schrijft en dat geeft ons als ouders ook vertrouwen.
We zijn blij dat we Amy stap voor stap kunnen helpen bij het zich veiliger voelen zodat ze nog meer kan stralen en ontdekken.
Heel fijn dat ze dit heeft willen delen.
En nogmaals bedankt dat jij het zo mooi hebt verwoord voor haar!

Karin (28) over de Luisterkind-afstemming op haar dochter van 6 maanden


Ervaringen van een volwassen vrouw over de Luisterkind-afstemming op haarzelf

Reactie van Sandra (55):

“Het is zo fijn om de afstemming te lezen. Ik zal het uitprinten en regelmatig lezen!
Ik breng mijn vrije tijd door in de natuur en dat helpt.
Ik heb ook om ondersteuning gevraagd, dus dat is goed.
Nogmaals bedankt voor je afstemming. Het is geweldig werk je doet!

Sandra (55) over haar Luisterkind-afstemming


Ervaringen van een moeder over de Luisterkind-afstemming op haar dochter

Reactie van een moeder:

“Wat een ontzettend mooie boodschap. Nadine en ik kunnen ons er goed in vinden. Mooi om te horen dat ze aangeeft dat ze minder mag doen. Dit klopt precies. Haar juf biedt haar al minder huiswerk aan ivm de druk die het meegaf aan Nadine.
Goed om te horen dat ze zich nog wat meer wil uiten. Hier kunnen we ons op richten.
Ik ben erg blij met dit bericht. Nogmaals, heel erg bedankt voor de mooie boodschap.”

Moeder over de afstemming op haar dochter Nadine (10)


Ervaring van Inge (65) op haar Luisterind-afstemming

Reactie van Inge:

“Ik ben heel erg geraakt door jouw luisterkind-afstemming. Er zijn de nodige tranen gaan vloeien tijdens het lezen. En ook nu merk ik dat er situaties zijn waar ik emotioneel op reageer. Ik snap alles wat je schrijft. Ik snap ook dat ik dat voor mezelf mag gaan zorgen. Dank je wel voor al het werk dat je voor mij gedaan hebt. Ik zal het regelmatig opnieuw gaan lezen en hoop dat ik zover kom dat ik mijn geluk kan gaan pakken.

Inge (65) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van Elizabeth:

“Ik ben er helemaal van ondersteboven. Dikke tranen bij het lezen van deze afstemming op mijn vader. Wat een bijzondere manier om een liefdevolle boodschap te ontvangen van hem. Ik snap nu waarom hij dat in zijn leven nooit goed heeft kunnen verwoorden. Ik ben heel dankbaar voor deze boodschap. Het geeft rust en ik voel nu zoveel meer liefde! Dankjewel, Marieke!”

Elizabeth (64) over de Levensbrug afstemming op haar overleden vader


Reactie van Marjanne:

“Op een nacht waarin ik veel te vroeg wakker was, had ik steun aan de beelden die je had opgeroepen en kon ik de praktische tip die in de afstemming stond toepassen. Dit werkte rustgevend en geruststellend waardoor ik makkelijker los kon laten en ik later zelfs nog in slaap ben gevallen, wat heilzaam was en tot nu toe erg zeldzaam gebeurde. Dank je wel voor de mooie boodschap aan mijzelf!”

Marjanne (63)over de Luisterkind-afstemming op zichzelf


Marieke (32) over de Luisterkind-afstemming met thema Geboorteverwerking op haar eigen geboorte

Reactie van Marieke:

“Wat een bijzondere afstemming! Ik had niet verwacht dat het lezen van de afstemming zo veel los zou maken. Het voelde echt alsof ik terug ging naar het moment van geboren worden, maar nu met een veel lichter gevoel en alsof er een zware sluier van me af viel. Dank je wel voor deze diepe en helende ervaring!

Marieke (32) over de geboorteverwerking afstemming op haar eigen geboorte


Bekijk hier de recensie op mijn facebook-pagina:


Tijd voor een Luisterkind-afstemming?

Je hebt nu kunnen lezen wat de ervaringen zijn van anderen met een Luisterkind-afstemming. Hopelijk geeft dit meer duidelijkheid over wat het jou of jouw kind kan opleveren.
Voel jij dat het tijd is voor een Luisterkind-afstemming? Doe dan meteen jouw aanvraag.
Of heb je nog vragen over wat in jouw situatie het beste past? Stuur me gerust een bericht