Is Luisterkindwerker iets voor jou?

Results

Gefeliciteerd, jij bent een echte Luisterkindwerker in de dop! Lees hieronder de uitleg bij de vragen. Heb je nog vragen? Stuur me gerust een bericht of plan een kennismakingsgesprek. Of wil je niet langer wachten? Schrijf je dan direct in en maak van Luisteren jouw nieuwe baan! Inschrijven opleiding tot Luisterkindwerker

Wat fijn dat je de vragen eerlijk hebt beantwoord.
Lees hieronder de uitleg bij de vragen. Waarschijnlijk is het beroep Luisterkindwerker op dit moment niet voor jou.

Máár weet dat je altijd welkom bent, ook al geeft het resultaat van de quiz iets anders aan. Het is namelijk maar een quiz en het bepaalt niet wie jij bent of wat jij kunt 🙂

connectie en verbinding door Luisterkind

Next

#1. Hoe zou jij jezelf omschrijven?

Als je de opleiding tot Luisterkindwerker gaat doen, dan omschrijf je jezelf hoogstwaarschijnlijk als een gevoelsmens. Afstemmen doe je door gebruik te maken van je intuïtieve vermogen in plaats van je rationele vermogen. Het denken mag aan de kant en het voelen neemt de leiding. Hart voor hoofd 🙂
Máár ook als je een denker ben, kan dit je enorm helpen om die gevoelskant, die we allemaal hebben, weer te openen en volop te gaan benutten. Zeker dus ook geschikt voor denkers die meer voelers willen worden

Next

#2. Wat past bij jou?

Als Luisterkindwerker wordt je uitgedaagd om zelf niet op de praatstoel te gaan zitten, maar het luisterend oor te zijn. We willen het verhaal van de ander horen. En door de juiste vragen te stellen en zonder oordeel te luisteren, kan jij de ander helpen om zijn eigen antwoorden van binnenuit omhoog te halen. Jij bent dus het luisterend oor, terwijl je ander op de praatstoel laat zitten 🙂  Als je dit van nature al makkelijk doet, past dit goed bij het beroep Luisterkindwerker.

Next

#3. Waar word jij blij van?

Als Luisterkindwerker ben je niet een therapeut of deskundige die met de plannen, adviezen of oplossingen komt. Je bent het luisterend oor, degene die door de juiste vragen te stellen, de ander helpt zijn eigen opplossingen van binnenuit te ontdekken. Je bent wel in staat om snel te zien en in te voelen wat de ander nodig heeft, maar biedt de ander de ruimte om dit zelf te ontdekken. Als jij graag adviezen geeft en de ander oplossingen aanreikt, dan leer je tijdens de opleiding  om te vertrouwen op hoeveel de ander zelf al weet en hoe waardevol het is om een stapje terug te doen 🙂

Next

#4. Wat is jouw favoriete manier van een boodschap overbrengen?

De Luisterkind methode werkt via het vertalen van de boodschappen van de ander op papier. Een Luisterkind-afstemming is dus altijd een geschreven (getypt) document waarin de antwoorden, inzichten en handvatten zo helder mogelijk uitgewerkt zijn. Er is dus geen live gesprek of mondelinge toelichting. Als je dus goed bent in dingen op papier zetten, dan past het beroep Luisterkindwerker prima bij jou.

Máár dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij het afstemmen en het leren vertalen van boodschappen in de energie niet in kan zetten in jouw werk waarbij je live gesprekken of ontmoetingen hebt met mensen. Ook dan is het enorm waardevol om deze manier van communiceren in te zetten, op de manier waarop het overbrengen van boodschappen voor jou het beste werkt.

Next

#5. Als het ongemakkelijk wordt, wat doe jij?

Als Luisterkindwerker is het belangrijk om erbij te blijven wanneer het lastig of ongemakkelijk wordt. Je helpt de ander niet vooruit om eromheen te draaien, het weg te duwen of er van weg te lopen. Je helpt door de ander uit te dagen ook het ongemakkelijke aan te kijken, te voelen en te kijken wat er opgelost mag worden. En dat kan intens, heftig of confronterend zijn. Maar dat zijn juist de momenten waarop de grootste groei van binnenuit ontstaat.

De opleiding zal jou persoonlijk ook enorm helpen om dingen in je dagelijks leven en eigen gevoelsleven niet zomaar weg te stoppen of van weg te lopen, maar erin te duiken, erbij te blijven en het op te lossen.

Next

#6. Waar zeggen anderen over het contact met jou?

Als Luisterkindwerker is het belangrijk dat jij een veilige haven bent voor de ander. Dat de ander zich gezien en gehoord voelt, zonder dat er een oordeel of verwachting aan te pas komt. Het luisteren en dat de ander zichzelf mag zijn, is al een groot kado wat jij biedt. Wanneer je dan ook de ander uitdaagt om zijn eigen wijsheid en antwoorden te mogen ontdekken, geef je de ander helemaal een boost aan zelfvertrouwen mee om op eigen kracht verder te kunnen. Ook in het dagelijks leven een ontzettend mooie vaardigheid om in te zetten!

Next

#7. Geloof jij in andere levens, entiteiten en andere vormen van energieën?

Tijdens de opleiding tot Luisterkindwerker duiken we ook in de wereld van andere levens (tijdlijnen), krijgen we te maken met energiëen die bij de ander aanwezig zijn en invloed hebben op het gedrag of zijn er bijvoorbeeld boodschappen van overleden dierbaren. Het beroep Luisterkindwerker vraagt een open mind en open staan voor meer dan wat we in het dagelijks leven kunnen zien en horen.
Als dit voor jou niet bestaat, mis je een hele laag aan informatie en mogelijkheden en past dit beroep waarschijnlijk niet goed bij jou.
Als je hier wel voor open staat, ook al ben je er nog niet bekend mee, dan krijgt jouw wereld er een hele dimensie bij. Jouw wereld wordt letterlijk groter en dat is enorm verrijkend.

Next

#8. Wat is jouw ideale werkomgeving?

Als Luisterkindwerker ben jij niet gebonden aan een plaats of tijd bij het maken van de Luisterkind-afstemmingen. In de energie kan jij de ander overal en op elk moment ‘ontmoeten’. De afstemmingen maak jij op een tijdstip en plek die jou past (binnen twee weken na de aanvraag). Dit biedt een enorme vrijheid voor jou als Luisterkindwerker. Geen praktijk of reistijd. Je kan mensen over de hele wereld helpen en ook kan jij de afstemmingen op elke locatie of tijdstip van de dag maken.

Heb je behoefte aan vastigheid, dan is het beroep Luisterkindwerker niet de beste optie voor jou.
Wil je vrijheid en flexibiliteit in werktijden en locatie? Dan is het beroep Luisterkindwerker een perfecte optie.

Next

#9. Ben jij of durf je een ondernemer te zijn?

Als Luisterkindwerker ben jij zelfstandig. Je bent niet aangesloten bij Luisterkind of krijgt jouw werk via iemand anders. Je zult jezelf neer moeten zetten en een stukje ondernemerschap mogen omarmen om als Luisterkindwerker actief aan de slag te gaan.
Wil je het gewoon gebruiken voor jezelf of in jouw huidige werk, dan is dit stukje niet van toepassing. Want afstemmen doen we altijd, overal en op elk moment. En wanneer je de opleiding tot Luisterkindwerker hebt gedaan, ga je dit niet meer uit zetten. Het wordt onderdeel van jouw manier van zijn. En daar hoef je geen bedrijf voor te zijn 🙂

Next

#10. Durf jij op jouw onderbuikgevoel te vertrouwen?

Afstemmen en communiceren in de energie vraagt een overgave aan jouw intuïtie, jouw gevoel, jouw zesde zintuig, je voelsprieten of hoe je het ook wilt noemen. Het is niet meetbaar in de zin van wetenschappelijke termen. Is dit al de manier waarop jij jouw leven leeft, dan zal het Luisterkind-werk als thuiskomen voelen.
Ben jij meer van het meetbare en fact-checks, dan kan dit wel een mooie uitnodiging zijn om jouw onderbuikgevoel te laten groeien en beseffen dat jij er ook kan en mag vertrouwen. En wie weet, ga je gaandeweg ook steeds meer op deze manier jouw keuzes maken. Let op: deze opleiding kan dus levensveranderd zijn 🙂

Next

#11. Weet jij dingen vaak al voordat iemand ze vertelt?

Als Luisterkindwerker begeef jij je in de wereld van energie. Jij vertaalt de onzichtbare en onuitgesproken boodschappen nog voordat ze uitgesproken zijn. Je tapt dus in op een diepere laag van het bewustzijn, waar alles al aanwezig is. Als dit helderweten, helderzien, helderhoren, heldervoelen of helderruiken en helderproeven (ja, dat bestaat ook) je nu al vaak overkomt, dan is het beroep Luisterkindwerker voor jou één grote herkenning.

Ben je hier nog niet bekend mee, dan is dat geen probleem. Er zal dan een nieuwe wereld voor je open gaan. Want ja, ook jij kan dit, alleen is het weggestopt en maakte je er in het dagelijks leven niet (meer) bewust gebruik van. Let op, zoals ik als zei…dit kan zomaar levensveranderend zijn;-)

Next

#12. Wil jij meer magie in je leven?

Doordat je als Luisterkindwerker de wereld van energie bewust gaat betreden, krijg jij er automatisch een portie magie bij. EEn diepere verbiding met alles en iedereen, dingen in jouw leven vallen op zijn plek, er onstaat een nieuwe helderheid in je waarneming en je wordt wie je eigenlijk altijd al bent geweest. Een krachtigere en stevigere versie van jezelf!

Ben je tevreden met hoe jouw leven nu is, hou je van de voorspelbaarheid en de normale gang van zaken, dan is het beroep Luisterkindwerker misschien niet de beste keuze… En toch ben jij altijd welkom, zeker als dit je nieuwsgierig maakt 🙂

Finish