In een kennismakingsgesprek (30 minuten) bespreken we jouw twijfels en vragen over de Opleiding tot Luisterkindwerker, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Opleiding tot Luisterkindwerker

Ontwikkeling jouw intuïtie en zet je gevoeligheid in als kracht.
Want ook jíj voelt zoveel meer dan je denkt

Als jij het verlangen voelt, is dat genoeg om te starten.
Jij hebt alles al in huis wat je nodig hebt.

Ik ga jou niet overhalen. Alleen jíj weet of en wanneer het tijd is.

Over mij

Hoi. Ik ben Marieke Nijland.

Luisterkind Trainer & Luisterkindwerker, maar ook 24/7 in de rol als moeder (en nog veel meer). Sinds 2008 wonend op Bali.

Ooit begonnen als Leerkracht speciaal Bewegingsonderwijs in Nederland en uitgegroeid tot Consultant voor speciaal onderwijs in Indonesië. Maar na 10 jaar ontwikkelingswerk was ik toe aan vernieuwing. Wat ik in al deze jaren in Indonesië geleerd heb, is dat het voor de mensen hier zo vanzelfsprekend dat er twee werelden zijn, namelijk de wereld die wij met onze ogen zien en de ‘ongeziene’ wereld, ofwel de spirits, energie. En dáár wilde ik meer mee doen. Die ongrijpbare en onzichtbare wereld van energie omzetten in iets tastbaars om mensen verder te helpen.

En zo kwam ik uit bij de Luisterkind-methode. In 2019 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd bij grondlegster Diana Hendriks – van Beaumont. In 2021 voelde ik dat het tijd was voor een volgende stap en ben ik bevoegd Luisterkind Trainer geworden.  Ondertussen heb ik in ruim twee jaar al tientallen mensen mogen opleiden en begeleiden om met deze bijzondere methode aan de slag te gaan. Voor mij een perfecte combinatie van mensen te mogen inspireren om volop de wereld van energie te benutten en mijn passie en kwaliteiten als docent in te zetten.

Warme groet uit Bali,

Marieke Nijland
Luisterkind Trainer

Handtekening Marieke
Marieke Nijland
Noor

Noor (27)

Gediplomeerd Luisterkindwerker

Je bent een enorm liefdevolle trainer, met zo enorm veel te geven en dat heb ik ook echt met een open hart ontvangen! Niet alleen was dit online voelbaar tijdens de lessen maar ook in de feedback die je gaf als ik een afstemming had gemaakt - ongeacht of ik voor een afstemming een voldoende had gehaald of niet. Als ik opnieuw zou mogen kiezen, had ik deze opleiding 100% opnieuw bij jou gedaan.

Margo Luisterkindwerker Puur Natuur Margo

Margo Burggraaf - Monden

Luisterkindwerker bij Puur Nauur Margo

De opleiding heeft mij zo ontzettend veel gebracht. Ik ben zoveel dichter bij mezelf gekomen. Ik heb meer rust en balns in mijn leven. En wanneer ik een Luisterkind-afstemming maak voel ik zoveel dankbaarheid. Dit is zo'n mooi waardevol pad, bewandel het en je zal je verwonderen over alles wat je onderweg tegen komt!

0
Deelnemers
0
Landen
0
Luisterkindwerkers
0 +
Luisterkind-afstemmingen

Jouw eigen wereld wordt vele malen groter én
met elke Luisterkind-afstemming maak jij de wereld een stukje mooier.

©Copyright 2023 Marieke Nijland | A message from within