Een Luisterkind Geboortebegeleiding traject iets voor jou?

Ben jij zwanger?
Wil je graag een diepere verbinding met jouw ongeboren kindje?
Ben je benieuwd hoe jouw ongeboren kindje zich voelt, wat het nodig heeft van jou?
Wil jij samen bewust kijken naar hoe jullie dit nieuwe leven zo goed mogelijk kunnen starten?
Dan is het Luisterkind Geboortebegeleiding traject een prachtig cadeau voor jullie beiden!

Met een Luisterkind Geboortebegeleiding traject wordt er via de Luisterkind Methode op zielsniveau zorgvuldig en voorzichtig contact gemaakt met jouw ongeboren kindje. Als Luisterkindwerker ben ik mij bewust van de veilige omgeving waar het kindje zich in begeeft en ga daar met alle respect mee om. Ik luister en vertaal hoe jouw kindje zich voelt, of het vragen heeft. Ik leg uit dat de geboorte er aan komt en ik stel vragen die jullie als toekomstige ouders hebben. Zo wordt het een bijzonder samenspel, waarbij ik op deze speciale momenten een tolk ben tussen het kindje en jullie als ouders.

VIER GEBOORTEBEGELEIDING-AFSTEMMINGEN

In vier vooraf afgesproken afstemmingen ga ik met jouw kindje in gesprek en wordt ook de geboorte bekeken. Gedurende deze afstemmingen krijgen moeder en kind alvast een mooi contact met elkaar en heb je als ouders een beeld van hun toekomstige kindje. Vaak geeft het kindje ook aan wat het fijn vindt, bijvoorbeeld  vaker zingen of liever op de linkerzij slapen nu het nog in de baarmoeder zit.
Jouw kindje helpt soms mee om jou, als aanstaande mama, rustiger te laten worden of het geeft aan dat het niet van al die snelheid en drukte houdt. Ook worden soms verbanden met de andere gezinsleden gelegd. Iedere Geboortebegeleiding is uniek en wordt grotendeels door het kindje bepaalt. Daarom zijn er ook geen vaste gegevens te noemen die tijdens de afstemmingen naar voren komen.

Tijdens de afstemming wordt er ook naar jou als moeder gekeken, of jij bijvoorbeeld extra energie kan gebruiken.

De afstemmingen werken op afstand, dus ook hier is geen belasting voor de aanstaande mama of een belemmering in reistijd/reiskosten. Op de afgesproken tijd ga jij als aanstaande moeder comfortabel een half uur op bed liggen en op diezelfde tijd stem ik op jouw kindje af. Zo hebben we samen op hetzelfde moment contact.  Dat is toch bijzonder! Ik verwoord de afstemming in een mail, die je aansluitend aan het half uur ontvangt.

Eventuele vragen die daar weer uit voortkomen, neem ik mee in de volgende afstemming.

VANAF 28 WEKEN ZWANGERSCHAP

De vier sessies vinden wekelijks plaats vanaf het moment dat jij om en nabij de 28 weken zwanger bent. Per keer een half uur, waarin ik het contact met jou en het kindje heb en het geheel uitwerk op de mail. Je kan in die tijd heerlijk op een rustige plek ontspannen en kijken of je ook iets voelt of beleeft. Jouw ervaringen verneem ik ook graag via de mail. Zo lopen wij vier weken lang samen op.

WAAROM DE GEBOORTEBEGELEIDING?

Je voelt je kindje bewegen in je buik. Je voelt wanneer het rustig is en wanneer druk. Maar soms is het lastig om echt die verbinding te voelen. Ik help je graag een handje, omdat ik weet hoe bijzonder én waardevol die diepe connectie is, voordat jullie elkaar in het echt gaan ontmoeten. En hoe fijn is het om te weten dat je kindje voorbereid is om de grote stap te zetten; het nieuwe leven wat hem of haar wacht.

KOSTEN

Het Luisterkind Geboortebegeleiding traject kost € 130,-. Hiervoor plannen we 4 afstem-momenten van een half uur, met telkens één week er tussen. Na dit half uur krijg je per mail een verslag van het contact met jouw ongeboren kindje. Betaling in twee termijnen is mogelijk. De eerste € 65,- dient vooraf betaalt te worden, het tweede deel dient voor de derde afstemming betaald te zijn.


Gediplomeerd Luisterkindwerker
Marieke Nijland Luisterkindwerker