Luisterkind volwassenen

Waarom een Luisterkind-afstemming voor jou?

Zit je niet lekker in je vel? Loop je voor je gevoel overal op vast?
Weet je even niet meer hoe je thuis alle ballen hoog moet houden? 

Via een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid over de dingen die bij jou spelen. En dat kan op allerlei gebieden zijn; persoonlijk, werk, relaties, gezondheid.
Een Luisterkind-afstemming voor volwassenen geeft nieuwe inzichten en antwoorden, zodat jij op eigen kracht weer verder kan!

Ook al loop je zelf op dit moment helemaal vast, toch is er een stem binnenin jou die weet wat er nodig is om de boel weer op de rit te krijgen. Niet die kwebbelende stem vanuit jouw denken, je persoonlijkheid of hoe het volgens de omgeving zou moeten, maar die zachte fluisterstem vanuit jouw hart. Doordat ik afstem op jouw onderbewuste komen de antwoorden die verstopt zitten onder de drukte en ruis van het dagelijkse leven vanzelf naar boven. 

Tijdens een luisterkind-afstemming wordt duidelijk hoe je in het leven staat en wat je te doen hebt om lekkerder in je vel te zitten. Dit kan op heel veel diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen, en ga zo maar door. Je kan alle vragen waar je tegenaan loopt stellen en die neem ik mee in de afstemming. Soms kan er al meteen een omslag gemaakt worden, maar meestal krijg je handvatten waar je zelf verder mee aan de slag kunt. 

Ik krijg vaak terug dat een afstemming voelt als een bevestiging van datgene wat je eigenlijk al wist, maar dat je niet precies de woorden kon vinden om het duidelijk te krijgen. In een afstemming komt precies deze kern naar voren en heb je jouw boodschap van binnenuit direct op papier!  

De voordelen van een Luisterkind-afstemming:
Voor een Luisterkind-afstemming hoef je niet bij mij langs te komen. Geen reistijd, geen gedoe met een afspraak maken of in een eerste gesprek jouw meest persoonlijke gevoelens delen met een onbekende. Al het contact verloopt digitaal. Je hoeft ook niet klaar te zitten op een specifiek tijdstip, je wacht gewoon rustig af tot je de afstemming ontvangt en dan kun je deze in jouw eigen tijd lezen. Perfect te combineren met een drukke baan of gezinsleven!

Ben jij nu ook benieuwd naar jouw boodschap van binnenuit? Naar die stem die jouw verteld hoe je weer met meer plezier en rust verder kunt?


Benieuwd naar de ervaringen van anderen met een Luisterkind-afstemming voor volwassenen?

Inge (59) over haar Luisterkind-afstemming

Reactie:

“Ik ben heel erg geraakt door jouw Luisterkind-afstemming. Er zijn de nodige tranen gaan vloeien tijdens het lezen. En ook nu merk ik dat er situaties zijn waar ik emotioneel op reageer. Ik snap alles wat je schrijft. Ik snap ook dat ik dat voor mezelf mag gaan zorgen. Dank je wel voor al het werk dat je voor mij gedaan hebt. Ik zal het regelmatig opnieuw gaan lezen en hoop dat ik zover kom dat ik mijn geluk kan gaan pakken.”

Inge (59) over haar Luisterkind-afstemming


Marieke Nijland Luisterkindwerker
Gediplomeerd Luisterkindwerker