Waarom een Luisterkind-afstemming met thema Levensbrug?

Heb jij in jouw directe omgeving een dierbare die vanwege ziekte of dementie zijn of haar wensen niet (meer) kan uiten? 
En wil je graag weten wat hij of zij op dit moment nodig heeft?
Of wat er bij diegene speelt, wat hij of zij graag zou willen delen?
Of is er een dierbare overleden waar je nog zo graag iets aan zou willen vragen?
Dan kan een Levensburg Luisterkind-afstemming jou helpen!

De Luisterkind-afstemming met thema Levensbrug is een afstemming met een speciaal thema. Je wilt namelijk contact met iemand die jij zelf niet (meer) kan bereiken. Dit kan bijvoorbeeld een overleden dierbare zijn. Als iemand overlijdt, blijf je soms nog met prangende vragen zitten of wil je gewoon even horen hoe het met diegene is. Een Levensbrug afstemming kan je antwoorden geven op deze vragen. 

Ook wanneer iemand nog niet overleden is, maar bijvoorbeeld in coma ligt of door ziekte niet meer kan communiceren, kan deze speciale luisterkind-afstemming een uitkomst zijn. Zo heeft deze dierbare namelijk de mogelijkheid om van zichzelf te laten horen, om zijn wensen in woorden te uiten en te vertellen wat hij of zij nodig heeft in deze (lastige) periode. Hoe mooi en geruststellend is dat, voor jouzelf én voor deze dierbare. Toch gehoord worden als je denkt dat het niet meer mogelijk is. Op een diepere laag verbinden die verder gaat dan alleen woorden.

Tijdens een Levensburg Luisterkind-afstemming luister ik naar het verhaal van mensen die overleden zijn, in coma liggen, een vorm van dementie, korsakov of alzheimer hebben of op intensive care liggen en niet zelfstandig kunnen praten. Maar ook een afstemming op een ongeboren kindje, miskraam, of stilgeboren kindje is mogelijk.

Voel jij de behoefte om op deze manier met jouw dierbare in verbinding te komen? Maar twijfel je nog of dat kan of gepast is? Stuur mij gerust een bericht of doe meteen een aanvraag.


Ervaringen van anderen met een Luisterkind-afstemming thema Levensbrug

Reactie:

“Ik ben er helemaal van ondersteboven. Dikke tranen bij het lezen van deze afstemming op mijn vader. Wat een bijzondere manier om een liefdevolle boodschap te ontvangen van hem. Ik snap nu waarom hij dat in zijn leven nooit goed heeft kunnen verwoorden. Ik ben heel dankbaar voor deze boodschap. Het geeft rust en ik voel nu zoveel meer liefde! Dankjewel, Marieke!”

Elizabeth (64) over de Levensbrug Luisterkind-afstemming op haar overleden vader


Marieke Nijland Luisterkindwerker
Gediplomeerd Luisterkindwerker