Waarom een Luisterkind-afstemming met thema Familieverbond?

Wil jij weten waarom jullie als gezin bij elkaar zijn? 
Loopt het in huis niet zo lekker, is er veel strijd en spanning onderling?
Of ben je benieuwd wat de lessen en uitdagingen zijn die jullie als gezin hebben uitgekozen?
Dan kan een Luisterkind-afstemming thema Familieverbond jullie als gezin helderheid bieden!

Bij een Luisterkind-afstemming met thema Familieverbond luister ik via de energie naar jullie als gezin. Ik stem mij af op jullie als geheel en pik in de energie op wat er speelt en wat er nodig is in de gezinsdynamiek. Ik ga hierbij niet in op persoonlijke stukken. Soms wordt er wel een gezinslid met een bepaalde behoefte uitgelicht en soms komen de verhoudingen onderling naar boven.

Een afstemming Familieverbond is alleen mogelijk wanneer jullie bij elkaar wonen in één huis. Dus als er al kinderen uit huis zijn, dan is deze afstemming hier niet voor bedoeld. De kinderen mogen wel om de week, in een weekend of twee weken in huis wonen, zoals vaak bij een scheiding. Onder één gezin versta ik ook mensen zonder kinderen, wel of niet getrouwd. Ook pleegkinderen of andere huisgenoten kunnen in deze afstemming worden meegenomen zoals inwonende opa’s en oma’s. En inwonende huisdieren zijn uiteraard ook onderdeel van het geheel. Kortom, iedereen die bij jullie onder één dak woont, mag zijn stem laten horen in een Familieverbond afstemming.

Vragen bij een afstemming Familieverbond kunnen zijn:

  • Waarom zijn wij als gezin bij elkaar, wat mogen we van elkaar leren?
  • Het loopt niet zo lekker binnen ons gezin, wat kunnen we hier aan doen?
  • Ons gezin is in twee kampen verdeeld, mijn man met onze oudste dochter, en ik met mijn zoon, waarom is dit zo?
  • We lijken met ons gezin zo anders dan andere gezinnen, hoe kunnen wij ons beter verbinden met de maatschappij? Of is dit helemaal niet nodig?

Na een Luisterkind-afstemming Familieverbond is de gezinsdynamiek duidelijker. Er kunnen daarna afzonderlijke stukken of vragen van elk familielid beantwoord worden in een reguliere Luisterkind-afstemming. Dan komen er persoonlijke inzichten en handvatten naar boven, waar verder aan gewerkt kan worden.

Samen, niet voor niets, bij elkaar, nu en straks…familie

Voel jij de behoefte om op deze manier met jullie gezin de dynamiek te bekijken? Het biedt een mooie kans om balans en harmonie terug te brengen onder jullie dak. Stuur mij gerust een bericht of doe meteen een aanvraag.


Benieuwd naar ervaringen van anderen met een afstemming Familieverbond?

Reactie:

“Mijn man heeft hem als eerste gelezen en die was erg stil en onder de indruk. Hij heeft het vooral nog steeds lastig met het verlies van Nico én ons ongeboren kind had hij niet op gerekend dat die erbij zou zijn. Het enige wat hij zei: ‘we moeten een kaarsje extra branden. Lees even, dan weet je wat ik bedoel.’
Ik heb de afstemming dus nu zo’n 2 weken geleden gelezen. Als ik nu zelf terugkijk naar de afgelopen 2 weken is ons gezin rustiger in energie, de woede, boosheid is er een beetje uit. Daarvoor krijgen we meer harmonie in de plek.
Ik wil je extra bedanken voor de mooie familieband die we mochten helen bij jou.

Sanne (44) over de Levensbrug Luisterkind-afstemming op haar gezin


Marieke Nijland Luisterkindwerker
Gediplomeerd Luisterkindwerker