Tarieven voor verschillende Luisterkind-afstemmingen

AfstemmingTarief
Kinderen€ 85,-
Volwassenen€ 85,-
Kinderwens€ 85,-
Geboorteverwerking€ 85,-
Familieverbond€ 85,-
Levensbrug€ 85,-
Geboortebegeleiding
(traject 4 afstemmingen)
€ 145,-

Éen sessie vaak voldoende

Over het algemeen is één Luisterkind-afstemming voldoende om zelf mee verder te kunnen. Het is namelijk een eerste opstap voor jou of jouw kind. Het biedt een nieuw perspectief met antwoorden en oplossingen waarmee jij zelf verder kunt. Uiteraard betekent het wel dat je bereid bent om te werken met de tips en handvatten die in de afstemming aangereikt worden. 

Een Luisterkind-afstemming is dus niet bedoeld om een traject in te gaan om met meerdere sessies jouw problemen op te lossen. In de Luisterkind-afstemming geef jij duidelijk aan wat nodig is en hoe je hier zelf mee verder kunt. Dát is de kracht van een Luisterkind-afstemming. 

Vervolgstappen
Het kan dus  zijn dat de problemen na deze afstemming opgelost zijn, verhelderend hebben gewerkt, je genoeg handvatten hebt om aan de slag te gaan en verdere stappen niet aan de orde zijn.

Het kan ook zo zijn dat je na een Luisterkind-afstemming wel verdere afspraken kunt of wilt maken met een andere praktijk voor ondersteuning, gericht op de punten die in de Luisterkind afstemming zijn aangegeven.
Zo kan de afstemming een gerichte opstap zijn naar verdere behandelingen. Hierin kan gekozen worden voor de reguliere of de alternatieve zorg.

Dit is per persoon en per afstemming verschillend.

Ik gun iedereen de mogelijkheid om via een Luisterkind-afstemming de opstap te maken naar meer rust, begrip en plezier.
Ook wanneer je op dit moment niet de financiële ruimte hebt voor een aanvraag. Daarom stel ik per maand twee Luisterkind-afstemmingen beschikbaar op donatie. Jij bepaalt zelf wat je kan missen voor een Luisterkind-afstemming.
Is dit voor jou? Stuur even een mail naar mail@mariekenijland.com en we kijken samen wat voor jou past en wanneer ik ruimte heb voor jouw Luisterkind-afstemming.


Marieke Nijland Luisterkindwerker