Heb jij een kinderwens? Maar wil het zwanger worden (nog) niet lukken? Wil je weten waarom het je nog niet lukt om zwanger te worden?
Of vraag je je af waarom het kindje niet bij je wil blijven tot het einde van de zwangerschap?
Een Luisterkind-afstemming met als thema kinderwens kan hierbij hulp bieden of inzicht geven! 

Tijdens een kinderwens afstemming ga ik met jouw onderbewuste in gesprek wat er speelt rond het zwanger worden. Ik ga luisteren of je zeker weet dat je moeder wilt worden. Met jouw verstand kun je zeker weten dat je kinderen wilt, maar heel soms is dat onbewust toch anders. Het kan ook zijn dat er andere zaken eerst aandacht mogen krijgen in jouw persoonlijke leven of ontwikkeling, voordat het tijd is voor een zwangerschap.

In de afstemming probeer ik zo helder mogelijk te krijgen wat jij nodig hebt om moeder te worden. De afstemming kan hele mooie handvatten geven en soms kan er zelfs meteen een verandering ingezet worden. Ook kan het voor komen dat er in jouw energie zelfs een zieltje aanwezig is dat jou iets wil vertellen. Dat zijn vaak mooie en duidelijke boodschappen waar jij mee verder kan.

Het is wel belangrijk dat je je ervan bewust bent dat een kinderwens Luisterkind-afstemming ook behoorlijk confronterende of moeilijke boodschappen naar boven kan brengen. Sta hiervoor open en houdt hier rekening mee als je een afstemming aanvraagt.

Een kinderwens Luisterkind-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft je inzicht waarom het loopt zoals het loopt. En daarbij krijg je vaak bruikbare aandachtspunten, handvatten en stappen die jij zelf kunt zetten.

Ik ben me ervan bewust dat dit een heel gevoelig onderwerp is en er vaak al lange trajecten aan vooraf zijn gegaan en dat er diepe emoties mee spelen. Ik zal dan ook altijd mijn uiterste best doen om de boodschappen die ik van jouw onderbewuste doorkrijg zo zorgvuldig en zuiver mogelijk over te brengen. Zodat jij hier liefdevol mee verder kan.

Wil je graag meer weten of wil je meteen een kinderwens afstemming aanvragen, dan kan hier.


Reactie:

“Dankjewel voor de zeer rakende passende afstemming! Ik herken mij en ons er helemaal in! Ben er heel blij mee en ik ga hem lekker laten bezinken!”

Ines (32) over haar Kinderwens Luisterkind-afstemming


Marieke Nijland Luisterkindwerker
Gediplomeerd Luisterkindwerker