Voor mensen met een verstandelijke beperking...
Voor mensen met een verstandelijke beperking...of mensen die om andere redenen hun stem niet kunnen laten horen

Wanneer iemand niet (goed) in woorden kan uiten wat hij of zij nodig heeft of wat er dwars zit, word je als ouder een meester in het aanvoelen, het vertrouwen op je intuïtie. Maar tóch kun je er niet altijd de vinger op leggen wat jouw kind nu dwars zit. Of wil je graag weten wat het nodig heeft om zich prettiger te voelen.
Een Luisterkind-afstemming kan hierbij heel gericht helderheid en nieuwe inzichten bieden. Via een afstemming kan jouw kind namelijk vanuit een dieper niveau zichzelf laten horen en woorden geven aan zijn of haar wensen, zónder dat je weer een nieuwe instelling of deskundige moet bezoeken.

Ja, ik wil NU een Luisterkind-afstemming aanvragen

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

- Diana Hendriks - van Beaumont, grondlegger Luisterkind-methode
Popular

Tarief Luisterkind-afstemming

75
Lianne
Lianneover de afstemming op Fay, haar 2 jarige dochter

We herkennen heel veel over wat je schrijft, knap hoe dat kan zonder dat je haar gezien hebt. Het ontroerde me zelfs. Er staan ook goeie tips in de afstemming, dank daarvoor.

Eva
Eva35 jaar

Marieke heeft een goed gevoel voor afstemming...ik herken mezelf goed in haar omschrijving. Ik neem de adviezen uit de afstemming ter harte en probeer om meer en beter te aarden en tevens mijn cirkel van ruimte om me heen die ik nodig heb, te bewaken.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over hun Luisterkind-afstemming?

Gediplomeerd Luisterkindwerker