Wat zeggen anderen over hun ervaring met een Luisterkind-afstemming:


Reactie van een moeder:

“Bedankt voor de afstemming! Ik wist dat je de afstemming gedaan had, want gisteren zag ik al meteen verbetering. Normaal wordt ze ’s ochtends gestrest wakker en roept ze mij meteen, maar in plaats daarvan kwam ze stilletjes naar de keuken en ik kreeg een warme omhelzing. En nu een week later merk ik dat ze nog steeds rustiger is, minder aanhankelijk en in staat meer aanwezig te zijn bij volwassenen. Ik ben zo dankbaar voor wat je nu al hebt gebracht!
Als je kind ergens mee zit en niet in staat is om zijn problemen te communiceren, probeer dan zeker een afstemming met Marieke!”

Marielle over de Luisterkind-afstemming op haar dochter (3)


Reactie van een moeder:

“We willen je super erg bedanken voor de afstemming. We herkennen heel erg wat je schrijft en dat geeft ons als ouders ook vertrouwen.
We zijn blij dat we Amy stap voor stap kunnen helpen bij het zich veiliger voelen zodat ze nog meer kan stralen en ontdekken.
Heel fijn dat ze dit heeft willen delen.
En nogmaals bedankt dat jij het zo mooi hebt verwoord voor haar!

Karin (28) over de Luisterkind-afstemming op haar dochter van 6 maanden


Reactie van Sandra (55):

“Het is zo fijn om de afstemming te lezen. Ik zal het uitprinten en regelmatig lezen!
Ik breng mijn vrije tijd door in de natuur en dat helpt.
Ik heb ook om ondersteuning gevraagd, dus dat is goed.
Nogmaals bedankt voor je afstemming. Het is geweldig werk je doet!

Sandra (55) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van een moeder:

Wat een ontzettend mooie boodschap. Nadine en ik kunnen ons er goed in vinden. Mooi om te horen dat ze aangeeft dat ze minder mag doen. Dit klopt precies. Haar juf biedt haar al minder huiswerk aan ivm de druk die het meegaf aan Nadine.
Goed om te horen dat ze zich nog wat meer wil uiten. Hier kunnen we ons op richten.
Ik ben erg blij met dit bericht. Nogmaals, heel erg bedankt voor de mooie boodschap.

Laura over de afstemming op haar dochter Nadine (10)


Reactie van Inge:

“Ik ben heel erg geraakt door jouw luisterkind-afstemming. Er zijn de nodige tranen gaan vloeien tijdens het lezen. En ook nu merk ik dat er situaties zijn waar ik emotioneel op reageer. Ik snap alles wat je schrijft. Ik snap ook dat ik dat voor mezelf mag gaan zorgen. Dank je wel voor al het werk dat je voor mij gedaan hebt. Ik zal het regelmatig opnieuw gaan lezen en hoop dat ik zover kom dat ik mijn geluk kan gaan pakken.

Inge (65) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van Elizabeth:

“Ik ben er helemaal van ondersteboven. Dikke tranen bij het lezen van deze afstemming op mijn vader. Wat een bijzondere manier om een liefdevolle boodschap te ontvangen van hem. Ik snap nu waarom hij dat in zijn leven nooit goed heeft kunnen verwoorden. Ik ben heel dankbaar voor deze boodschap. Het geeft rust en ik voel nu zoveel meer liefde! Dankjewel, Marieke!”

Elizabeth (64) over de Levensbrug afstemming op haar overleden vader


Reactie van Marjanne:

“Op een nacht waarin ik veel te vroeg wakker was, had ik steun aan de beelden die je had opgeroepen en kon ik de praktische tip die in de afstemming stond toepassen. Dit werkte rustgevend en geruststellend waardoor ik makkelijker los kon laten en ik later zelfs nog in slaap ben gevallen, wat heilzaam was en tot nu toe erg zeldzaam gebeurde. Dank je wel voor de mooie boodschap aan mijzelf!’

Marjanne (63)over de Luisterkind-afstemming op zichzelf


Reactie van Ines:

“Dankjewel voor de zeer rakende passende afstemming! Ik herken mij en ons er helemaal in! Ben er heel blij mee en ik ga hem lekker laten bezinken!”

Ines (32)over haar Kinderwens Luisterkind-afstemming


Reactie van Marieke:

“Wat een bijzondere afstemming! Ik had niet verwacht dat het lezen van de afstemming zo veel los zou maken. Het voelde echt alsof ik terug ging naar het moment van geboren worden, maar nu met een veel lichter gevoel en alsof er een zware sluier van me af wil. Dank je wel voor deze diepe en helende ervaring!

Marieke (32)over de geboorteverwerking afstemming op haar eigen geboorte


Cookies