Wat zeggen anderen over hun ervaring met een Luisterkind-afstemming:


“Tranen met tuiten! Wat is dit mooi, wat is dit waardevol!”
Bekijk het filmpje dat Noortje heeft opgenomen over haar ervaring met de Luisterkind-afstemming op haar zoontje Jip.

Of luister de podcast waarin Noortje uitgebreid vertelt over haar ervaring met de Luisterkind-afstemmig op Jip: ‘Je wordt beloond als je durft


Reactie van een moeder:

“Marieke heeft voor onze zoon een Luisterkind-afstemming gedaan toen hij ongeveer 8 weken oud was. Tijdens het lezen liepen de tranen over mijn wangen. Zoveel herkenning, zoveel liefde en zoveel bijzonders. Veel dat ik van binnen gelijk herkende en waarvan ik wist dat het klopte. Na het lezen van de afstemming heb ik hem bij me genomen om het gesprek met hem voor te zetten. Bijzonder wat er gebeurde en hoe ik kon voelen dat onze band zich weer verder verdiepte en hoe we het vertrouwen weer meer in elkaar vonden. Hij slaapt nu veel beter, heeft veel minder huilbuien en is heel veel vrolijk wakker. Super fijn en ook een mooi document om gewoon te bewaren en af en toe weer is door te lezen. Bedankt Marieke 🙂

Anita over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (8 weken oud)


Reactie van een moeder:

Het was heel bijzonder. De afstemming deed ook veel met mij. Af en toe voelde ik wat tranen over mijn wangen glijden, als ik las wat hij zowel kan maar vooral wat hij meemaakt.
Ik vond het erg mooi om dit allemaal te mogen lezen. Het heeft me sommige dingen ook echt van een andere kant laten zien. Ik hoop dat wij hier wat mee kunnen, en dat dit het verschil mag maken voor Jonathan en voor de gehele situatie.
En ik blijf het zeggen.. Marieke, dankjewel!! Ik ben dankbaar dat dit allemaal op mijn pad mocht komen.

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (7)


Reactie van een moeder:

“Dankjewel voor de mooie afstemming die jij gemaakt hebt, samen met Mike. Bijzonder. Heel erg herkenbaar, en zo fijn om ook vanuit hem te kunnen horen wat er speelt/gebeurt. Veel dingen worden bevestigd, en er zitten ook hele bruikbare nieuwe tips en aandachtspunten bij.Samen ontdekken, samen op reis past heel goed bij ons. Mooi om te lezen. Heel veel bijzondere punten staan er in, heel gaaf. Heel veel dank voor het intunen en het zo mooi en duidelijk op papier zetten van de informatie!!”

Moeder over de Luisterkind-afstemming op haar zoon (6 jaar)


Reactie van Mirjam:

“Wauw, wat kwam en komt nog steeds de Luisterkind-afstemming bij mij binnen tijdens het lezen. Zo mooi en puur! Echt prachtig. Een mooi verhaal van mijzelf voor mijzelf! Wat een mooi talent heb je! Super bedankt!”

Mirjam (31) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van een moeder:

“Bedankt voor de afstemming! Ik wist meteen dat je de afstemming gedaan had, want gisteren zag ik al direct verbetering. Normaal wordt ze ’s ochtends onrustig wakker en roept ze mij meteen, maar in plaats daarvan kwam ze stilletjes naar de keuken en ik kreeg een dikke knuffel. En nu een week later merk ik dat ze nog steeds rustiger is, minder aanhankelijk en in staat meer zelfverzekerd te zijn bij volwassenen. Ik ben zo dankbaar voor wat het nu al heeft gebracht!
Als je kind ergens mee zit en niet in staat is om zijn problemen te communiceren, probeer dan zeker een afstemming met Marieke!”

Marielle over de Luisterkind-afstemming op haar dochter (3)


Reactie van een moeder:

“We willen je super erg bedanken voor de afstemming. We herkennen heel erg wat je schrijft en dat geeft ons als ouders ook vertrouwen.
We zijn blij dat we Amy stap voor stap kunnen helpen bij het zich veiliger voelen zodat ze nog meer kan stralen en ontdekken.
Heel fijn dat ze dit heeft willen delen.
En nogmaals bedankt dat jij het zo mooi hebt verwoord voor haar!

Karin (28) over de Luisterkind-afstemming op haar dochter van 6 maanden


Reactie van Sandra (55):

“Het is zo fijn om de afstemming te lezen. Ik zal het uitprinten en regelmatig lezen!
Ik breng mijn vrije tijd door in de natuur en dat helpt.
Ik heb ook om ondersteuning gevraagd, dus dat is goed.
Nogmaals bedankt voor je afstemming. Het is geweldig werk je doet!

Sandra (55) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van een moeder:

Wat een ontzettend mooie boodschap. Nadine en ik kunnen ons er goed in vinden. Mooi om te horen dat ze aangeeft dat ze minder mag doen. Dit klopt precies. Haar juf biedt haar al minder huiswerk aan ivm de druk die het meegaf aan Nadine.
Goed om te horen dat ze zich nog wat meer wil uiten. Hier kunnen we ons op richten.
Ik ben erg blij met dit bericht. Nogmaals, heel erg bedankt voor de mooie boodschap.

Laura over de afstemming op haar dochter Nadine (10)


Reactie van Inge:

“Ik ben heel erg geraakt door jouw luisterkind-afstemming. Er zijn de nodige tranen gaan vloeien tijdens het lezen. En ook nu merk ik dat er situaties zijn waar ik emotioneel op reageer. Ik snap alles wat je schrijft. Ik snap ook dat ik dat voor mezelf mag gaan zorgen. Dank je wel voor al het werk dat je voor mij gedaan hebt. Ik zal het regelmatig opnieuw gaan lezen en hoop dat ik zover kom dat ik mijn geluk kan gaan pakken.

Inge (65) over haar Luisterkind-afstemming


Reactie van Elizabeth:

“Ik ben er helemaal van ondersteboven. Dikke tranen bij het lezen van deze afstemming op mijn vader. Wat een bijzondere manier om een liefdevolle boodschap te ontvangen van hem. Ik snap nu waarom hij dat in zijn leven nooit goed heeft kunnen verwoorden. Ik ben heel dankbaar voor deze boodschap. Het geeft rust en ik voel nu zoveel meer liefde! Dankjewel, Marieke!”

Elizabeth (64) over de Levensbrug afstemming op haar overleden vader


Reactie van Marjanne:

“Op een nacht waarin ik veel te vroeg wakker was, had ik steun aan de beelden die je had opgeroepen en kon ik de praktische tip die in de afstemming stond toepassen. Dit werkte rustgevend en geruststellend waardoor ik makkelijker los kon laten en ik later zelfs nog in slaap ben gevallen, wat heilzaam was en tot nu toe erg zeldzaam gebeurde. Dank je wel voor de mooie boodschap aan mijzelf!’

Marjanne (63)over de Luisterkind-afstemming op zichzelf


Reactie van Ines:

“Dankjewel voor de zeer rakende passende afstemming! Ik herken mij en ons er helemaal in! Ben er heel blij mee en ik ga hem lekker laten bezinken!”

Ines (32)over haar Kinderwens Luisterkind-afstemming


Reactie van Marieke:

“Wat een bijzondere afstemming! Ik had niet verwacht dat het lezen van de afstemming zo veel los zou maken. Het voelde echt alsof ik terug ging naar het moment van geboren worden, maar nu met een veel lichter gevoel en alsof er een zware sluier van me af wil. Dank je wel voor deze diepe en helende ervaring!

Marieke (32)over de geboorteverwerking afstemming op haar eigen geboorte


Bekijk hier de recensie op mijn facebook-pagina: