1. Is het tijd voor een afstemming?

Loopt je helemaal vast met jouw kind? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft echte verbetering uit? Of zijn er zaken in jouw leven die je steeds weer in de weg zitten en weet je niet hoe je verder moet? En kom je (alweer) uit bij mijn website? Dan is het de hoogste tijd voor een afstemming. Zet de stap op weg naar verandering!

2. Het contact verloopt digitaal

Het contact voor een afstemming verloopt digitaal. Dat betekent geen reiskosten, geen gedoe van een intake. Je hoeft niet bij mij langs te komen of een tijdstip af te spreken waarop je klaar moet zitten. Je hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en dan is jouw taak gedaan. Perfect te combineren met een hectisch gezinsleven of drukke baan.

3. Wat is nodig voor een afstemming?

Voor een afstemming heb ik een foto nodig (waar jij of jouw kind alleen op staat), de volledige naam, geboortedatum en gezinssamenstelling. Daarbij geef je zo veel mogelijk achtergrondinformatie en mag je alle vragen mee sturen waarop jij graag antwoord zou willen krijgen.

4. In behandeling

Je krijgt een email met uitgebreide informatie over de Luisterkind-afstemming. Als je de betaling hebt gedaan, ga ik met de afstemming aan de slag. Jij hoeft nu niks meer te doen. Ik kies een moment om mij op jou af te stemmen en luister naar wat er gezegd mag worden. Dit 'gesprek' schrijf ik uit in een verslag en dat is de Luisterkind-afstemming. Binnen twee weken na aanvraag ontvang je de afstemming in jouw mailbox.

5. Verandering

Wanneer je de afstemming ontvangt en deze leest, is er vrijwel altijd herkenning en opluchting. Belangrijke zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Nu is het aan jou om met deze tips en handvatten zelf door te pakken. Wat is het fijn om te ontdekken dat je dus zelf de kracht en tools hebt om hiermee aan de slag te gaan. Een vervolgafspraak is niet nodig.

Let op!

Ook al verloopt het contact alleen digitaal, een afstemming is mensenwerk en heel persoonlijk. Ik ga met elke afstemming zorgvuldig om en probeer zo zuiver mogelijk te zijn. Je mag alleen voor jezelf of voor jouw kind een afstemming aanvragen. Kinderen die ouder dan 10 jaar zijn, dienen zelf ook toestemming te geven voor een afstemming. Zij zijn oud genoeg om hier over mee te beslissen.

Belangrijk

Een Luisterkind-afstemming is geen vervanging voor medische behandelingen. Bij twijfel en medische klachten dien je in eerste plaats een huisarts of specialist te raadplegen.

Popular

Luisterkind-afstemming

75

Durf je het aan om echt naar jezelf of jouw kind te luisteren?